Apartmani Carpe DiemPag Jakišnica - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pag Jakišnica i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Carpe Diem nalaze se u maloj i mirnoj uvali Jakišnica na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga u obiteljskoj kući na 1. katu. Apartmani su suvremeno opremljeni (perilica rublja, perilica posuđa, pećnica, klima, besplatni Wi-Fi, Sat-TV...) sa velikom terasom i pogledom na more. Uz apartman moguće je korištenje okućnice (roštilj, vanjski tuš, ležaljke...). Parking osiguran. Pješčana plaža udaljena je 70 metara, pogodna za obitelj s djecom, starije osobe i osobe s posebnim potrebama. U neposrednoj blizini nalazi se niz zaklonjenih uvala s prekrasnim šljunčanim plažama do kojih se može doći stazama kroz šumu maslina. U samom mjestu nalazi se i hotel Luna (bazeni, masaže, wellness...) trgovina, restorani i kafić uz plažu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija je obavezna u iznosu od 30% ukupne cijene i uplatom akontacije se potvrđuje rezervacija apartmana. Pri dolasku u apartman plaća se preostali iznos ukupne cijene. Vrijeme dolaska (od 14:00h) i vrijeme odlaska (do 10:00h).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 70 m
  • Doktor: 15 km
  • Ljekarna: 15 km
  • Autobusni kolodvor: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Želite li svoj godišnji odmor provesti da zaista iskoristite svaki svoj slobodni trenutak Apartmani Carpe Diem su idealno mjesto za vas, bilo da želite aktivan odmor ili pak odmor s više privatnosti. Osim zaklonjenih uvala u neposrednoj blizini među kojima je i plaža Slatina sa ljekovitim blatom, na samo 5 km udaljenosti u mjestu Lun nalaze se stoljetni maslinici Vrtovi Lunjskih Maslina. S obzirom da je Lun najsjevernije mjesto otoka Paga, svakodnevno je moguć prijevoz brodicom do obližnjeg otoka i grada Raba sa zanimljivim povijesnim znamenitostima i gastronomskom ponudom. Iz grada Novalje udaljenog svega 12 km organiziraju se jednodnevni izleti na otoke Olib i Silbu koji pružaju odmor u netaknutoj prirodi bez automobila.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Carpe Diem
Sanja i Josip Bradarić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Carpe Diem je pregledan 10316 puta od 27.03.2017.