Apartmani FaustPrvić - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Prvić i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Faust na otoku Prviću, u mjestu Prvić Šepurina. Na otoku nema prometa tako da je otok idealan za obiteljski odmor. Dva apartmana se nalaze na 1 katu obiteljske kuće i jedan u potkrovlju, na mirnoj lokaciji 20 metara od mora uz ljetnikovac Fausta Vrančića. U potkrovlju kuće je komforan apartman, sa 3 spavaće sobe; 2 klime, perilica posuđa (do 6 osoba), TV, dok su na 1. katu dva apartmana; manji apartman ima 1 spavaću (max. 3 osobe) i apartman sa dvije spavaće sobe i trosjedom na razvlačenje. Svi apartmani imaju balkon sa pogledom na more. Na 1. katu je velika terasa, sa koje se pruža pogled na Srimu i Vodice, opremljena sa tendom, ležaljkama, stol, stolice. Gostima je na raspolaganju roštilj i vanjski tuš. Uz najam apartmana brod na korištenje, ali uz posjedovanje dozvole za voditelja brodice. Organiziramo i prijevoz gostiju do otoka kod dolaska i odlaska. Parking Vašeg automobila je u Srimi (na parkingu u privatnom dvorištu uz naplatu 30 kn po danu).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod rezervacije potrebna akontacija u visini 30 % od ukupne cijene.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Uz najam apartmana brod na korištenje, ali uz posjedovanje dozvole za voditelja brodice. Na raspolaganju i bicikli. Organiziramo i prijevoz gostiju do otoka kod dolaska i odlaska. Piće dobrodošlice.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Faust
Maja Marčić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobrodošli u Apartmane Faust - idealan odmor na otoku bez prometa, gužvi, blizina mora…

Oglas Apartmani Faust je pregledan 9077 puta od 11.05.2018.