Kuća za odmor Casa SegotaIž - Otoci

cijena od € 16 na noć
Opis objekta

Početci Case Segota, koja u to vrijeme nije djelovala pod tim imenom, potječu iz 1963. godine kada je Antica Šegota na Ižu prva započela s iznajmljivanjem soba za goste. Atmosfera u Casi Segota sa zajedničkom kuhinjom, zajedničkim dnevnim boravkom i terasom je domaća i nudi mogućnost povezivanja s drugim gostima što dodatno obogaćuje vaš odmor. Istodobno, svi oni koji to žele, u Casi mogu naći dovoljno mira i intime za sebe. Ukusno namještene sobe i sitni detalji u cijeloj kući govore o posebnom osjećaju za estetiku i o domaćinovoj ljubavi prema njegovom radu. Budući da je udobnost gostiju od najveće važnosti sobe su pažljivo namještene i opremljene s kvalitetnim krevetima koji će vam pružiti najbolji odmor. Briga o čistoći i dobrobiti gostiju na prvom je mjestu. Casa Segota vas svake godine iznenađuje s nečim novim jer se neprestano obnavlja, poboljšava i uljepšava. Kuća povremeno nudi i pripremu domaćih jela.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije se plača 20% akontacije. Vlasnik je uvijek na raspolaganju gostima.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 200 m
  • Pošta: 400 m
  • Marina: 300 m
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ljepote Iža dobro su poznate nautičarima i zaljubljenicima u čistu netaknutu prirodu i svima koji žele pobjeći u samoću. Otok je idealan za miran odmor jer ovdje nećete naići na masovni turizam. Postoje razne mogućnosti za rekreaciju kao što su surfanje, skijanje na vodi, ronjenje, planinarenje i biciklizam. U jedinom hotelu na Ižu - Hotel Korinjak nude se razne metode meditacije i opuštanja za um i tijelo. Postoji nekoliko različitih plaža za kupanje, od uređene plaže u uvali pa sve do divljih plaža, a izleti na obližnji otok Rutnjak gdje svakodnevno vozi hotelski brod, izuzetno su popularni. Svakako preporučujemo izlet u nacionalni park Kornati koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Krajem srpnja održava se poznata Iška fešta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Casa Segota
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Denis Šegota Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Način na koji živite u Casi je iskonski, autohtoni i najbliže je osjećaju kao da ste na odmoru kod nekoga doma. Stalna prisutnost domaćina Denisa daje boravku poseban osjećaj jer vam omogućava iskustvo lokalnog boravka.