Apartmani IvaIž - Otoci

cijena od € 220 na noć
Opis objekta

Naša dva novouređena apartmana s jacuzzijem(200x200-za 5 osoba) nalaze se na idealnoj lokaciji(prvi red do mora)za sve ljubitelje mira, morskog spokoja, primorskog zelenila i iskonske prirode. Uz privatnu, prirodnu plažu ispred objekta s suncobranima i ležajkama te stepenicama za bolji ulazak u more, nekim apartmanima je na raspolaganju balkon s pogledom na more a nekim velika terasa sa roštiljem. U svaki od 2 apartmana nalazi se potpuno opremljena kuhinja s dnevnim boravkom, kupatilom i spavaćom sobom A1 s balkonom (3 1), A2 s tarasom (3 1). Apartmani imaju šarm jednostavnosti i ljetne ležernosti koja ce vas opustiti na prvu. Od objekta vodi stazica uz more do obližnjeg marketa i restorana robizonskog izgleda i prave dalmatinske gurmanske hrane. Veli Iž je udaljen svega par minuta vožnje autom. Tamo možete naći poštu, marinu, restorane i market. Na cijelom otoku, čak već i ispred apartmana, možete otkriti čari ribolova. Zagarantiran mir i uživanje !

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na otok se dolazi trajektom iz Zadra(luka gaženica)te je potrebno unaprijed rezervirati i kupiti kartu online. Ako niste sigurni sami pronaći kuću, možemo Vas dočekati u luci. Termin se rezervira uplatom akontacije, nakon potvrde o raspoloživosti.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 400 m
  • Pošta: 5 km
  • Marina: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
tarasa s jacuzzijem(2 ležeća mjesta +3 sjedeća mjesta) samo za goste apartmana
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Iva
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Danijela Škaro Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Apartmane vodimo obiteljski, već dugi niz godina. Naš zadatak i istinsko zadovoljstvo je kada se gost osjeća ugodno u našem objektu i kada se opet vrati. Uvijek stojimo na raspolaganju našim gostima za sva pitanja i preporuke.

Oglas Apartmani Iva je pregledan 21557 puta od 06.05.2020.