Apartmani IvaZadar - Zadar i okolica

cijena od € 35 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Iva smješteni su na neznatno povišenoj lokaciji, u urbanoj vili 2. 5km od Staroga Grada. U ponudi, osim besplatnog wi-fi-ja i privatnog parkinga, u 2 veća apartmana ćete naći i moderno uređene sobe, sa klimom u svakoj od njih (3 klime po apartmanu), dnevni boravak/kuhinju uređene sa stilom i LCD televizor, prostranu terasu na kojoj se možete opustiti i uživati u pogledu, modernu kupaonicu sa tuš kabinom, itd. Veći apartmani se sastoje od 2 spavaće sobe, bračnog kreveta u jednoj i kreveta za 1 osobu koji se razvlači u krevet za 2 osobe u drugoj spavaćoj sobi. Sofa u dnevnom boravku se po potrebi može razvući u pomoćni ležaj za još 2 osobe. Kuhinja je opremljena sa svime potrebnim za udoban odmor: hladnjakom, pećnicom, perilicom suđa (1 apartman)... Studio je manji prostor, od 25m2, koji se proteže na 2 etaže, i prilagođen je smještaju za 2 osobe. Sastoji se od 1 spavaće sobe sa bračnim krevetom na gornjoj etaži, te kuhinje i kupaonice na donjoj. Svi apartmani su novouređeni.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Pri rezervaciji potrebno je uplatiti akontaciju od 30% od ukupnog iznosa, na IBAN broj računa ili preko PayPala. Ostatak iznosa možete platiti i pri check-inu. Također, zahtijevamo i depozit od 200EUR-a kao osiguranje u slučaju potencijalne štete u apartmanu. Depozit vraćamo pri check-outu, na dan odlaska. Također, molimo vas da imate na umu da ste smješteni u vili sa više apartmana, i drugim gostima, i pridržavate se kućnog reda. Uživajte u apartmanu kao da ste doma, ali i sa istim poštovanjem, i poštovanjem prema drugim stanarima. Osim toga, uživajte u odmoru i zabavite se! Hvala! :)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 2 km
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 50 m
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 23 km
  • Marina: 2 km
  • Nacionalni park: 25 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Osim privatnog parkinga i besplatnog wifi-ja gosti imaju i mogućnost besplatne upotrebe veš mašine. Apartmani se nalaze 5min vožnjom do staroga grada, i 6-7min vožnje do plaže. Također nudimo mogućnost najma glisera, sa ili bez kapetana, i organiziranja izleta, kao i organizacije privatnog transfera od/do aerodroma, autobusnog kolodvora, itd. Sa našim kontaktima u turističkoj agenciji, izleti na Kornate, slapove Krke i Plitvice se također mogu organizirati. Osim hrvatskog, govorimo i fluentni engleski, ako vam ikako možemo pomoći, ili ako vam je išta potrebno, slobodno nam se obratite u svakom trenutku! :)
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Iva
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Iva, Lipanj 2015
Odlično!

Apartmani su odlično opremljeni i besprijekorno čisti, a uređenje apartmana i lokacija stvaraju ugodan i romantičan ambijent. Svi opisi i slike u potpunosti odgovaraju onima u oglasu. Prijateljski nastrojen vlasnik uvijek spreman pomoći. Ja osobno nemam nikakve zamjerke na smještaj i preporučam ga svima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Iva, Lipanj 2015
:)

Domaćini za svaku pohvalu! Zahvaljujemo na ugodnom obiteljskom odmoru!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Marko Ivandić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Iva je pregledan 90759 puta od 28.03.2015.