Apartmani CentarBrač Bol - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Centar nalaze se u centru mjesta, 50m iznad luke. U neposrednoj blizini su pošta, banka, ambulanta, ljekarna, policija, tržnica, restorani i supermarket. Plaže kod Dominikanskog samostana i hotela Bijela kuća su udaljene 5 minuta lagane šetnje. Iz Bolske luke do plaže Zlatni rat voze lokalne brodice i turistički vlakić. Kuća je izgrađena prije 10-ak godina u modernom stilu. Ispred kuće je privatno parkiralište. Naši gosti mogu koristiti roštilj za pripremu ribljeg ili mesnog pečenja. U istoj kući živi i naša obitelj te smo uvijek rado na usluzi našim gostima. Apartmani Centar se sastoje od tri zasebna četeverokrevetna apartmana. Apartmani su moderno uređeni i opremljeni te imaju zasebne terase s pogledom na more. Od dodatnih sadržaja apartmani posjeduju SAT-TV, WI-FI Internet, te po dva klima uređaja. Apartmani Mima su smješteni na zapadnoj strani Bola, na odličnoj lokaciji, samo 300m udaljeni od centra mjesta i 200 m od prve plaže. Do plaže Zlatni rat ima 15 min. pješke.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu. Akontacija za rezervaciju smještaja se uplaćuje na žiro račun vlasnika u iznosu od 20% od ukupne cijene. Po dolasku plaćanje u gotovini za ostatak iznosa. Vrijeme dolaska je od 14 sati, a vrijeme odlaska do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 80 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 60 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 400 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Centar
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Arad, Rumunjska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2021
Lijepe uspomene

Rezervirali smo dva dana prije dolaska. Bilo je to vrlo ugodno iznenađenje. Dragi domaćini, sve je blizu. Lijep, zahtjevan stan. Preporučujem susjednu pizzu Gogy. Vidova Gora je nezaobilazno iskustvo.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Trento, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Centar, Kolovoz 2018
Lijep odmor u Bolu!

U ovom smo gradu boravili dva tjedna. Prekrasan odmor, otok nudi atrakcije za sve ukuse. Apartman u kojem nas je Miranda ugostio bio je vrlo prostran, dobro čuvan i čist. Savršeno mjesto do centra i najpoznatije plaže "Zlatni rog" pješice. Miranda se odmah pokazala vrlo ljubaznom i gostoljubivom. Imali smo problem s mravima i odmah smo donijeli odgovarajuće proizvode. Promjena ručnika svakih 3/4 dana. Povrće iz povrtnjaka. Ništa se žaliti. Hvala vam na gostoprimstvu!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Menges, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Centar, Lipanj 2018
Vrlo dobro, super!

Odličan apartman, lijep i prostoran. Ima lijepu diskretnu terasicu. Sigurno se ćemo vratiti. Lokacija za centar je više nego odlična. Svako jutro imate jednu minutu do rive i kavane. Vrlo prijazni vlasnici Privatni parking!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Miranda Karmelić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Hi!I am Miranda .I was born and live with my family in Bol.Our family is more than 30 years in apartment renting bussiness and we aproach to every guest like is part of the family. We will try to be the best host.You are welcome!

Oglas Apartmani Centar je pregledan 59284 puta od 11.01.2015.