Apartman SuzyFažana - Istra

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 11 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman za 2-4 osobe, visoko prizemlje, Fažana, Valbandon, u mirnom naselju obiteljskih kuća nasuprot Brijunskom otočju (1, 6 km od Fažane i 5 km od Pule), 51 m2, dnevni boravak (krevet na razvlačenje za 2 osobe) s kuhinjom (jedna prostorija), spavaća soba (bračni krevet), kupaonica, balkon 9m2, roštilj. More 400 m od kuće, prekrasna plaža idealna za djecu ujedno i šetnica od Valbandona do Fažane.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
U cijenu UKLJUČENO - voda, struja, plin, internet wireless, posteljina, ručnici, perilica rublja, perilica posuđa, SAT, klima uređaj, završno čišćenje, parkirno mjesto, grill. Boravišnu pristojbu i prijavu NE NAPLAĆUJEMO. Akontacija u izosu od 30% ukupne cijene plaća se kod rezervacije, ostalo na dan dolaska. Check in poslije 14 sati, check out do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 600 m
  • Centar: 1.6 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1.6 km
  • Ljekarna: 1.6 km
  • Banka: 1.6 km
  • Pošta: 1.6 km
  • Benzinska crpka: 1.6 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 5 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Sportske aktivnosti: 600 m
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 1.6 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Suzy
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 11 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Wilkowice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Vrlo udoban, dobro opremljen, veliki stan

Bilo nas je dvoje, ali stan je toliko velik da će četiri osobe imati dovoljno mjesta. Praktički normalan, komforan stan. Dvije sobe sa velikom kupaonicom. Opremljen svime što vam je potrebno (klima uređaj, TV, hladnjak, mikrovalna pećnica, perilica suđa, perilica rublja, glačalo, daska za glačanje, sušilica, štipaljke za rublje, učinkovit Wi-Fi, čak i konci i igle). U ormarima ima dovoljno mjesta. Također i broj vješalica. Na imanju je predviđeno parkirno mjesto na koje se može smjestiti čak i veliki automobil. Tu su i vrata koja se mogu zaključati kako bi se spriječilo da djeca padnu niz stepenice. 15 minuta laganog hoda do prekrasne plaže. 80% puta do plaže prolazi vrlo slikovitim područjem. Tko želi može se odvesti autom do plaže. Ima besplatan parking. Možete ostaviti auto, prijeći pješački most i već ste na plaži. Uz plažu postoji pješačka i biciklistička staza. Možete ići u šetnju uz more s kolicima. Malo dalje je uređena plaža za pse, opremljena posebnim tušem za njih. Područje je mirno. Najbliža trgovina udaljena je oko 5 minuta, najbliži bar također. Uz plažu ima puno beach barova. Informacije za ljude zainteresirane za razgledavanje: mjesto je odlična baza. Obišli smo veliki dio Istre. Gazdarica i njena obitelj žive na imanju. Oni su jako dragi ljudi. Sveukupno: imali smo odličan odmor, u vrlo udobnom apartmanu, u društvu vrlo ljubaznih domaćina.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala na lijepom komentaru!

Draga Danuta, bilo nam je zadovoljstvo upoznati Vas i Vašeg supruga, bili ste krasni gosti. Znam da ste obišli veliki dio Istre, ali možda jednom poželite opet doći. Uvijek ste dobrodošli! Srdačni pozdravi, Suzana@family :)

Beograd, Srbija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Apartman za preporuku

Boravili u julu 2022 i idemo ponovo za koji dan. Divna Suzana, apartman lijep s ukusom sređen ima sve sto vam treba, plaža divna, mnogo hlada. Za preporuku.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Uvijek ste dobrodošli!

Draga Nataša, najveća nagrada za iznajmljivača je zadovoljan gost koji se vraća jer je prepoznao uloženi trud. Hvala Vam što ćete ponovno biti naši gosti i srdačno dobrodošli! Do skorog viđenja :) :)

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Pohvala

Apartman u mirnom dijelu, okružen zelenilom, sve izuzetno čisto i prostrano, a domaćica veoma uslužna i srdačna! Preporučujem!

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Srdačno dobrodišli!

Hvala Vam Marija! Ako Vas put ponovno nanese u Istru, nadam se da ćemo se vidjeti! :)

Prikaži sve komentare
Suzana Delić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dobrodošli!

Oglas Apartman Suzy je pregledan 46257 puta od 22.11.2016.