Apartmani Marija i MartinRuskamen - Split i okolica

cijena od € 55 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ruskamen i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartmani Marija i Martin se nalaze u malom turističkom mjestu Ruskamen, smještenom na obali prekrasne rivijere Omiš. Kuća se nalazi iznad magistrale, u vrlo mirnom susjedstvu. Približno 200 metara ispod kuće nalazi se prekrasna šljunćana plaža sa prirodnim hladom koji osiguravaju borova drveća. Plaže su od sitnog šljunka i potpuno su sigurne za djecu. U dvorištu kuće nalazi se roštilj koji je na raspolaganju svim gostima. Do kuće je moguć pristup vozilom. Parkiralište za vozila gostiju se nalazi odmah uz kuću. Trgovina, kafić i restoran su udaljeni 80 metara od kuće. Nudimo Vam dobar odmor uz kristalno čisto more, plažu s idealnom uvjetima za jedrenje na dasci, a za one avanturističkog duha postoji i mogućnost slobodnog penjanja i raftinga na obližnjoj rijeci Cetini (5km). Ostale ljepote i tajne ovog izuzetnog mjesta otkrit ćete sami i pronaći razlog vašeg ponovnog dolaska, kao i mnogi naši dugogodišnji prijatelji. Dobro nam došli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacije i rezervacije po dogovoru. Poželjno vrijeme odlaska do 11:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 100 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 6 km
  • Ljekarna: 6 km
  • Banka: 6 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 7 km
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 45 km
  • Marina: 35 km
  • Sportske aktivnosti: 80 m
  • Disco klub: 30 km
  • Casino: 26 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
mogućnost najma kajaka, brodica i vodenih skutera , rafting na Cetini, organizirani izleti brodom na obližnje otoke, mogućnost slobodnog penjanja( poseban popust za penjače :)
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Marija i Martin
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Lublin, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartmani Marija i Martin, Srpanj 2016
mirno mjesto

Ja bih preporučio ljudima s djecom koji traže mir, a ne mirnim plažama. Grad b.mała ali s vrlo dobro opskrbljena trgovina i restoran. Udaljenost od plaže oko 200 - 300 m., Ovisno o tome koja plaža koje ste izabrali. Uglavnom stjenovita plaža, mali dijelovi šljunka, vrlo miran i ne gužva, voda mega prozirna (preporučiti uzimajući masku za ronjenje). Ako imate prilično mirno možete otići u Makarsku, Bašku vodu i sl Ja također preporučamo ekspediciju na vrh Sv Jure, nezaboravnim pogledom i Split Omiš i naravno, vrlo lijep grad s brojnim sadržajima. Smještaj je vrlo čist i dobro održavan, opremljen sa svime što je potrebno, nema TV, ali postoji WI FI, imali smo stan A2 + 2 s vrlo velikim balkonom i prekrasnim pogledom na more. Vlasnik je vrlo lijepo i društven, možete lako komunicirati bez poznavanja engleskog jezika, uglavnom sve oko vrlo lijep i pristojan, ja bih od srca preporučujem. Rudi hvala.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Warszawa, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartmani Marija i Martin, Srpanj 2016
Miran odmor

Ja bih preporučio za ljude koji su u potrazi za mirom. Intimna i čista plaža, prekrasne stijene, ne morate nositi suncobran jer se možete skloniti u sjenu širokih borova. Tu je i tuš na plaži. Domaćini su vrlo ljubazni i možete razgovarati sa njima o svim temama. Razgovarali smo na engleskom, ali Hrvati sigurno mogu dobro govoriti i Poljski. Soba čista, uredno. Imali smo 2 sobe za 2 osobe, zajedno s dobro opremljenom kuhinjom i kupaonicom, sobe imaju veliki balkon s pogledom na more. Na stražnjem dijelu kuće je planina. Roštilj se nalazi u dvorištu. Ja bih preporučio da uzmete hranu iz Poljske, jer Hrvatska je poprilično skupa. U neposrednoj blizini objekta nalazi se pizzeria. (Ukusna pizza). Ako ste umorni od mirne idile, možete ići autom do Omiša (cca. 6 km). To je šarmantno turističko mjesto s velikom plažom (imaju suncobrane). Bili smo u Nacionalnom parku Krka, Splita, Trogira i Dubrovnika. Prvi trenutak je bio iznenađujuć, do kuće je puno uzbrdo. Uspjeli smo. Lijep odmor.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Apartmani Marija i Martin Šaravanja Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Marija i Martin je pregledan 27677 puta od 16.02.2015.