Apartman JelenaMimice - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Poseban, drukčiji apartman za vas: apartman u kojem ćete se osjećati kao u nekom svom novom, osobnom, lijepom i ugodnom za život stanu. U njemu ćete (na 90m2) naći: udoban, svijetli i prostran dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom koji cine jedinstvenu cjelinu, zatim 3 ljepe i prijatne spavace sobe i 2 kupaonice. Uz to, veliki balkon sa prekrasnim pogledom na mjesnu lučicu i more. Apartman se nalazi na drugom katu kuce smjestene na samoj rivi, u sredistu malog i simpaticnog ribarskog mjesta, Mimice. Do plaže vam ne treba više od dvije-tri minute hoda, a do prvog restorana i kafica samo 10 metara.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 20% od ukupne cijene smještaja. Ostatak iznosa placa se u gotovini na dan dolaska u smjestaj . Idealno vrijeme dolaska je 14:00 sati, a vrijeme odlaska do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 12 km
  • Ljekarna: 12 km
  • Banka: 12 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Marina: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno piće dobrodošlice i boca izvrsnog domaceg vina.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Jelena
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Chotomów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2019
cool

Apartman uz more, probudite se s balkona s pogledom na more. Divno mjesto i divna gospođa Jelena. Čisto mjesta ove godine idemo opet puno i mislim da neće biti posljednja.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Banjaluka, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2020
Raj na zemlji

Godinama boravimo u apartmanu kod Jelene, ove godine nismo mogli zbog situacije s Korona virusom. Mimice i apartman su nas raj na zemlji i svake godine ćemo se ponovo vraćati. Nešto tako lijepo nema nigdje na svijetu. Samo naše... Mimice... I naravno Jelena Ljubomorno ih čuvamo za sebe

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Mimice.... :)

Hvala Tamara :)

Sosnowiec, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Jelena, Kolovoz 2015
Preporuča!

Velika mjesto, čisto i prostrano, veliki balkon na moru! Živjeti s "duh " - (! Još od 1891. godine) na policama majstora književnosti i filozofa. Maske i drugi suveniri vlasnici su fascinantan, au isto vrijeme ne ometati slobodnu vježbe namještaja i aparata. Početna aparati potpuno novi i visoke kvalitete. Najbliža plaža udaljena je manje od 20m, ali pokraj vrata postoje još dva - puno zanimljivije :) Uz restoran - radije tiho i mirno, apsolutno ne ometa naše odmora, kao i luke - mali - samo za dobrobit mještana. Apartman ima klima uređaj, unatoč vrućini ga koristiti samo jednom, jer ovdje je ugodna, prirodna hladnoća. Kupaonice nije vrlo moderno, ali jako dobro održavan i funkcioniranje besprijekorno. Za nas sve hladno - iu neobvezujuće slobode zasebnim ulazom iz stražnje strane zgrade. Gospođa Jelena je šarmantna osoba govori tečno engleski, korisna i poštuje privatnost svojih gostiju. Osjećali smo se kao u hotelu. Neki 80 metara od apartmana nalazi se štand s palačinkama, pomfrit i hamburgere (razumno cijene). Iako je stan nema parking, nema problema s javnim parkingom, morate pričekati neko vrijeme i uvijek nađe nešto :) Ja visoko preporučiti to. Slike ne odražavaju šarm ovom mjestu! Ja bih dodao da je more tako čisto da balkona možete gledati ribe plivaju u njemu.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Jelena Mimica Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Jelena je pregledan 56499 puta od 15.02.2015.