Apartman M17Dubrovnik - Dubrovnik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Dubrovnik i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Provedite nezaboravan odmor u tradicionalnoj dubrovačkoj kamenoj vili okruženoj zelenilom i palmama. Nudimo vam lijepo uređen, prostran i vrlo čist studio apartman za dvije osobe. Apartman ima dvije prostorije i kupaonicu: spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s kuhinjim, kupaonicu s tušem. Nalazi se na prvom katu. Besplatan Wifi uključen u cijenu. Idealan položaj u Dubrovniku ! U neposrednoj blizini nalaze se: Trajektna luka Gruž, međunarodni autobusni kolodvor, morska šetnica, zelena i riblja tržnica, ljekarna, postaje gradskog javnog prijevoza, javni parking, taxi-stajalište, mjenjačnica, cafe-barovi, restorani, trgovine, tržni centri. Odličan smještaj i za poslovne ljude! Od povijesne jezgre Dubrovnika, Straduna i pješčane plaže Banje udaljen je10 min vožnje ili dvadesetak minuta ugodne šetnje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in 15. 00 Check out 10. 00 Za rezervaciju smjestaja potrebno je platiti 20% deposita, a ostatak po dolasku u apartman. Ne primamo kreditne kartice. Boravišna pristojba uračunata u cijenu. • Obavezan kontakt preko e-maila prije dolaska radi dogovora o preuzimanju ključeva i smještaja u apartman.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 2 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 90 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Zračna luka: 20 km
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost prijevoza do i od Zračne luke Čilipi.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman M17
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Dubrovnik, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman M17, Srpanj 2015
Odmor u Dubrovniku

Toplo preporučam ovaj apartman svima koji dolaze u Dubrovnik. Provela sam s prijateljicom 5 dana u njemu i obje smo bile oduševljene. Dočekali su nas ljubazni i nasmijani vlasnici apartmana, čist i uredan apartman, potpuno isti kao i na slikama. Apartman zadovoljava sve vaše potrebe, na idealnoj je lokaciji, 5 min pješke od velikog konzuma i autobusnog kolodvora, a stanica gradskog autobusa koja se nalazi odmah preko puta ceste za par minuta vas doveze do Starog grada. Mala kuhinja, koja ima sve, wifi, klima, olakšavaju boravak u apartmanu. Obje dajemo čistu peticu, jer nam je bilo prekrasno

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare,
Odgovor domaćina
zahvala

Draga Željka, hvala na vam na ovako lijepim komentarima i drago mi je što su dojmovi koje ste ponijele iz Dubrovnika pozitivni. I vi ste bile gosti za poželjeti. Željka i njena prijateljica su mlade,obrazovane i komunikativne osobe koje znaju pravila putovanja i kućnoga reda. Apartman su ostavile čist i uredan, što se danas rijetko događa. Preporučam ih kao idealne goste za sve domaćine, iznajmljivače. Bit će mi jako drago ako opet budem imala priliku ugostiti vas u svome apartmanu. Pozdrav, Marijana

marijana despot Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Bok, ja sam Marijana, nastavnica hrvatskog jezika i književnosti i želim vam dobrodošlicu u apartman Maya i moj Dubrovnik, jedan od najljepših gradova na svijetu !

Oglas Apartman M17 je pregledan 2546 puta od 27.06.2015.