Apartmani Villa Paskal Zaostrog - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Villa Paskal se dalasi u malom mirnom, ribarskom mjestu na Makarskoj Rivijeri. Mjesto se zove Zaostrog. Villa Paskal je smještena na samom moru, te mi kao domaćini to smatramo izuzetnom prednošću. Ima li ista ljepše nego se ujutro probuditi, popiti kavu i uletiti u more. Nema, zar ne !? Villa Paskal je kompleks od dvije kuće, smještene jedna iza druge. Prva kuća koja u potpunosti gleda na more je Villa A, a iza nje se nalazi druga kuca, Villa B. U Villi A se nalazi 6 suvremeno opremljenih apartmana, te 2 studio apartmana. Svi apartmani su uređeni u mediteranskom stilu, te imaju prekrasan pogled na more. Ispred kuće se nalazi roštilj i bazen namijenjen samo za goste kuće. U Villi B se nalaze 3 četvero-krevetne sobe koje su se pokazale idealnima za mlade parove. Villa Paskal je idealna lokacija za obitelji sa djecom. Idealna je i za one koji svoj odmor žele provesti izležavajući se na plazi, ali je zbog svoje lokacije idealne i za one koji svoj odmor aktivno provode.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in - 14:00 h Check out- 09:00 h Prilikom rezervacije se uplaćuje akontacija u visini od 20 %, te se time rezervacija smatra valjanom i sigurnom, ostalih 80% se plaća po dolasku.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Pošta: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Svako jutro i večer vam nudimo raznovrstan doručak i večeru koji su uključeni u cijenu soba koje se nalaze u Villa B kući, no i ostali gosti koji su odsjeli u apartmanima i studio apartmanima u Villi A po dolasku mogu zatražiti HB. U sklopu Ville se nalazi i A La Carte restoran uvelike poznat po velikom izboru svježe ulovljene ribe i školjki. Također vam možemo pomoći i pri planiranju, te organiziranju jednodnevnih izleta u obližnje gradove i otoke : Dubrovnik (110 km), Mostar (85 km), Makarska (30 km), Split (90 km), svetište Međugorje (70 km), kao i otoke Korčulu i Hvar.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Paskal
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Villa Paškal Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Villa Paskal je pregledan 64880 puta od 04.05.2016.