Apartman JadraDrvenik - Split i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Drvenik i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Obiteljski apartman(2+2) za četiri osobe u kući, prvi red do mora. Ima poseban ulaz što osigurava privatnost. Pogled na more sa balkona i terase, kojom se ulazi u apartman. Parking je uz cestu, ispred kuće u kojoj se nalazi apartman. Uključen je u cijenu smještaja. Udaljenost od plaže je 50m, a do središta mjesta dolazi se kratkom šetnjom. Apartman se sastoji od dvije odvojene sobe i kupaonice. Kuhinjski dio nalazi se u većoj sobi(sa balkonom), kao i klima i TV. Dostupan Wi-Fi. Nema dodatnih troškova. Pogodan je za obitelj sa dvoje djece ili za dva para.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje u gotovini(HRK/EUR). Pri rezervaciji potrebno je uplatit cijenu jednog dana boravka, koji je uključen u cijelokupan iznos računa. Check-in od 12 sati ili po dogovoru. Check-out do 10 sati ili po dogovoru.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Za one koji vole sportske aktivnosti u blizini se nalazi trim i biciklistička staza. Za ljubitelje prirode postoji putevi kroz stara naselja iznad mjesta i vidikovci. Mogućnost organiziranih izleta na Hvar, Korčulu i Pelješac.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Jadra
Jadranka Lulić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Oglas Apartman Jadra je pregledan 23758 puta od 15.04.2018.