Apartmani Villa MeriČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 90 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Čiovo Okrug Gornji i regiji Otoci!
Opis objekta

Naša kuća nalazi se na otoku Čiovu, 10 minuta vožnje udaljenog od centra povijesnog grada Trogira i samo 15 minuta vožnje udaljenog od najbližeg aerodroma. Kuća je smještena s južne strane otoka Čiova i nalazi se kraj male i tople uvale koja je na udaljenosti od 30 metara od same kuće. U blizini kuće, na udaljenosti od 50 metara, nalazi se parking. U 200 metara nalazi se i prva trgovina te restorani. Kuća se sastoji od tri etaže. Na svakoj od te tri se nalazi jedan apartman. Najmanji, Kyara apartman namijenjen je za tri osobe. Apartman Petra kapaciteta je 4 2, dok je apartman Ivana kapaciteta 4 osobe. Sva tri apartmana imaju krasan pogled na more. Okućnica zauzima predio s vrtom u kojem rastu limuni i mandarine, nadstrešnicom s kamenim, velikim, vrtnim kaminom te bazenom i suvremeno namještenim sunčalištem oko njega. Bazen je osvijetljen po noći i njegova uporaba se posebno ne naplaćuje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši u dva dijela. Prvi dio je uplaćivanje rezervacije koja iznosi 30% kompletnog iznosa na naš račun koji ćemo Vam navesti u privatnoj prepisci. Drugi dio se vrši putem uplaćivanja ostatka sume na naš račun po dolasku. Idealno vrijeme dolaska je nakon 14:00 sati. Idealno vrijeme odlaska je do 10:00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Upotreba klimatizacijskih uređaja se posebno ne naplaćuje kao ni korištenje vrtnog kamina za roštilj ili peku. Sve naše goste dočekujemo srdačnom dobrodošlicom u obliku svježeg domaćeg voća ili pića dobrodošlice, a na odlasku ih čeka pozitivno iznenađenje da nas ne zaborave.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Meri
Petra Radan Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Magistra Ekonomije. Bavim se iznajmljivanjem apartmana naše predivne kuće posljednjih nekoliko sezona.

Oglas Apartmani Villa Meri je pregledan 25899 puta od 03.06.2017.