Apartmani SaskinjaŠolta Maslinica - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

U kući Saskinja u novom dijelu ribarskog naselja Maslinica smještena su, direktno uz lijepu šljunčanu plažu, 4 lijepo uređena apartmana i jedan prostrani stan na 1. katu sa velikom terasom, svi orjentirani prema zapadu sa prekrasnim pogledom na more i otočiće ispred Maslinice. Svaki apartman ima terasu sa koje možete doživjeti najljepše zalaze sunca na otoku. Uz kuću je dvor sa parkirnim mjestima u hladovini borova. Gostima stoji na raspolaganju i roštilj u vrtu. Do centra mjesta sa marketom, konobama, picerijom i restoranima od kojih su neki visoke klase (restoran u dvorcu Martinis Marchi nudi uz famozna hrvatska, i vrhunska vina iz cijelog svijeta), imate svega petnaestak minuta lagane šetnje obalom. Ako želite biti sami otplivajte ili odveslajte kajakom na otočiće Saskinju ili Polebrnjak koji su od plaže udaljeni svega 15-ak minuta plivanja. Za one koji vole pijesak, pješčana plaža nalazi se u susjednoj uvali.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Konačno čišćenje: 45 € za apartmane AP1 do AP4 Boravišna pristojba: uključena u cijenu
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Preporučujemo ugovaranje osiguranja za slučaj da morate odustati od putovanja, jer kod odustajanja u zadnja 4 tjedna prije početka odmora vlasniku pripada iznos u visini 80% od ugovorenog. Kod odustajanja prije razdoblja od 4 tjedna zadržavamo akontaciju, tj. 30% od dogovorenog iznosa. Ukoliko zbog opasnosti od pandemije dolazak ne bude dozvoljen ili moguć, ili ukoliko dolazak bude pre riskantan, situacija na Šolti bude nepovoljnija nego u zemlji dolaska, možete stornirati rezervaciju do 14 dana prije dolaska uz povrat 100 % uplaćenog iznosa.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 9 km
  • Ljekarna: 9 km
  • Banka: 11 km
  • Pošta: 9 km
  • Benzinska crpka: 11 km
  • Autobusni kolodvor: 400 m
  • Zračna luka: 29 km
  • Marina: 600 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
. Najam kajaka sa popustom za naše goste. Moguće je dogovoriti izlete brodom za Trogir, izlet brodom oko Šolte, izlet na slapove Krke, organizirano razgledavanje Dioklecianove palaće i Splita, rafting na rijeci Cetini, sve putem naše lokalne agencije u Maslinici.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Saskinja
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Gorenja vas, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Super apartman

Sa Zlatkom i Ankicom ljetujemo već četvrtu godinu. Super lokacija i stan, blizu mora, sve super.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Mokronog, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Napusti 2023

Naša obitelj i ja smo u ovim apartmanima već 6 godina zaredom, idemo i sljedeće godine. Preporučili smo ih i drugim prijateljima koji rado idu na odmor i jako su zadovoljni. Jako smo zadovoljni korektan odnos s vlasnicima Zlatkom i Ankicom, koji su vrlo fleksibilni i uslužni. Preporučuje se!!!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
herbsleben, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Odmor

Ovdje je čisto opuštanje otići na odmor. Vrlo lijepi i ljubazni domaćini od velike pomoći. Apartman vrlo čist i lijepo namješten. Prekrasno Jadransko more na Vašem pragu. Topla preporuka da smo imali lijep i opuštajući odmor. Puno hvala

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Zlatko Burić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Vratio sam se na otok mog djetinjstva sa svojom suprugom nakon 30 godina boravka u Berlinu. S velikim zadovoljstvom i radoznalošću ugošćujemo već šesnaestu godinu goste iz cijele Evrope. Osim rada sa gostima proizvodimo i vrhunsko maslinovo ulje s ekološkim certifikatom, kao i razne džemove i likere. Veselimo se i Vašem dolasku!

Oglas Apartmani Saskinja je pregledan 81295 puta od 07.12.2014.