Apartman Villa AngelinaŠolta Maslinica - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Šolta Maslinica i regiji Otoci!
Opis objekta

Potpuno novi, prostran i suvremeno opremljen apartman u najljepšem dijelu Maslinice. Apartman ima 2 terase sa pogledom na prekrasni arhipelag otočića i kristalno čisto more, vlastito parking mjesto, okružen je zelenilom i mediteranskim cvijećem, objekt je smješten na 10 minuta hoda od centra mjesta i 30 m od šljunčanih plaža. Ističemo orijentaciju apartmana prema zapadu, ugodni ljetni povjetarac Maestral i uživanje u prekrasnim zalascima sunca na terasi apartmana.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Preko web stranice ili facebook stranice, moguće je izvršiti rezervaciju željenog termina, sa obaveznom uplatom od 30% pri rezervaciji. Minimalni period rezervacije je 6 dana, a preporuča se subota kao početak boravka u apartmanu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Marina: 400 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Osim samog ugodnog smještaja i gostoljubivosti domaćina, po dolasku goste opskrbljujemo sa turističkim mapama i informativnim materijalima o svim atrakcijama i turističkim uslugama (najam bicikala, skutera, dasaka za jedrenje, kajaka, brodova, izleti, restorani i sl.) koji se pružaju na otoku Šolti, postoji mogućnost nabavke autohtonih i potpuno prirodnih otočnih proizvoda (vino, maslinovo ulje, rakija, džemovi, med i sl.), a moguće je i organizirat pranje robe u lokalnoj praonici na zahtjev gosta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Villa Angelina
Mario Mestrovic Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Villa Angelina je pregledan 26690 puta od 04.11.2014.