Apartmani NikeDrvenik Mali - Otoci

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Drvenik Mali i regiji Otoci!
Opis objekta

Naša kuća NIKE se nalazi na otoku Drvenik mali, prelijepi mali otok, koji se nalazi samo jedan sat vremena vožnje brodom od Trogira, UNESCO grada. Otok je prekriven i bogat mediteranskim biljem, maslinama, šljunčanim putevima i kamenim zidovima, prelijepa netaknuta priroda. Na otoku se nalazi restoran, trgovina i caffe bar. Okružen je prekrasnim plažama gdje ronioci mogu uživati u plitkome moru i stjenovitoj obali. Ako želite uživati u miru i tišini, netaknutoj prirodi i čistom moru, dođite kod nas na Drvenik Mali!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Brod iz Trogira do Drvenik Mali vozi svaki dan, najmanje dva puta dnevno. Luka se nalazi 50 m od kuće NIKE. Preko tjedna možete i auto prevesti do otoka trajektom, iz Segeta Donjeg- luke 2 km zapadno od Togira.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 100 m
  • Marina: 40 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Naša kuća NIKE je smještena samo 50 metara od obale, ima veliki vrt s mediteranskim biljkama, veliku terasu s roštiljem, u mirnom okruženju. Možete uživati ​​u doručku ili večernjoj kavi u hladu dvorišta. Postoji mogućnost korištenja roštilja u starom kaminu, a postoji i mogućnost spravljanja jela po narudžbi, za vas.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nike
Jelena Mateta Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Nike je pregledan 6566 puta od 30.06.2015.