Apartmani PetraDrašnice - Split i okolica

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Petra su smješteni prvi red do mora, u mirnom predjelu Drašnica, te se nalaze na posljednjoj etaži objekta s prekrasnim pogledom na more, a parking je osiguran ispred objekta.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju apartmana se plaća akontacija od 30% ukupnog iznosa rezervacije, a ostatak po dolasku. Vrijeme ulaska u apartman je nakon 14h, a vrijeme odlaska iz apartmana do 10h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Nudimo mogućnost najma barke.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Petra
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zlín, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2023
Senzacionalan odmor

Vratili smo se 10.7. Boravak je bio još bolji nego prošle godine. Zaključak je samo jedan: ako u Hrvatsku, onda u Drašnice, a ako u Drašnice, onda u Gorane. U odnosu na prošlu godinu primijetili smo jednu važnu stvar, Jelena sve održava toliko čistim da se osjećate kao da ste prvi gosti u potpuno novom apartmanu. Cijeli stan jednostavno blista od čistoće.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Zlín, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2022
Odličan odmor

Od 2005. godine, otkad idemo u Dalmaciju, to je bio najbolji odmor. U Drašnicama smo bili treći put jer su očito odlično mjesto za one željne mira, opuštanja ili dugih šetnji, ali i za one koji vole zabavu. Za bogatu zabavu možete otići u Tučep ili Makarsku. Kuća obitelji Prlac ima izvrsnu lokaciju. Domaćini su vrlo gostoljubivi i komunikativni. Apartman je novoopremljen i blista čistoćom. Oprema je puno bolja nego što izgleda na netu. Tu je i perilica posuđa, perilica rublja, ploča za kuhanje i kuhalo za vodu. Možda samo mikrovalna pećnica ne bi škodila. Apartman 4+2 nalazi se u prizemlju pa je vrlo pogodan i za teže pokretne osobe. Do njega vodi samo jedan mali procjep s ulice. Zaključak je da ćemo, ako to situacija dopusti, ići samo ovdje. Definitivno vrijedi tih 1000km.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Jastrzębie-Zdrój, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4, Srpanj 2019
Odličan odmor

Obitelj 2 + 2. Unajmili smo stan A4 od 22.07.2019. Do 01.08.2019. Predivan pogled s balkona. Vrlo blizu dvije plaže. Sjajni domaćini, uslužni, uslužni, vrlo ljubazni. Stan čist, mirisan, dobro opremljen. Pogodno mjesto za posjet obližnjim gradovima. Mjesto za ljude koji bježe od gužve i buke velikih gradova. Mir i tišina. Tri restorana, jedna trgovina i jedna pekara. Lako možete unajmiti brod ili plovilo. Čisto more. Dva puba uz gradsku plažu. Preporučujem za obitelji s djecom, ljude koji traže mir, romantiku. Pozdrav domaćinima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Goran Prlac Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Petra je pregledan 69112 puta od 10.06.2014.