Kuća za odmor GogoDrašnice - Split i okolica

cijena od € 120 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Drašnice i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartmani Gogo su smješteni u Drašnicama na samoj plaži. Idealni za 6 do 8 osoba, jer tad imaju cjelu kuću na raspolaganju. To su 2 studio apartmana koja djele zajedničku terasu od 30 metara kvadratnih. Iako su na kraju sela, sve je u blizini. Najbliži restoran je na 20 metara od objekta, a supermarket i pošta na 300m ili 2 minute hoda. Apartmani Gogo imaju osiguran privatni parking.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska od 13 do 18h. Vrijeme odlaska je u 10h. Plaćanje po dolasku i za ostvarivanje rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 200 m
  • Restoran: 20 m
  • Pošta: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U Drašnicama možete pronaći mnoge mogučnosti zabave, Najam brodica, Razne vodene sportove i ostali zabavi sadržaj, Te organizirane izlete na razna odredišta. Sve goste očekuje piće dobrodošlice i ako žele tokom boravka riba sa žara, uključeno u cjenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Gogo
Gordan Glučina Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki,
Više o domaćinu

Rođen 27. 11. 1970. u Makrskoj. Po zanimanju Turistički djelatnik, te naknadno izučen za arheološkog tehničara. Hobi su mi izrada nakita i ribarstvo. Govorim slabo njemački i talianski.

Oglas Kuća za odmor Gogo je pregledan 17196 puta od 18.07.2015.