Apartmani NikaCrikvenica - Kvarner i gorje

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novouređeni apartman se nalazi u samom centru grada i ima osigurano parkirno mjesto. Do plaže ima 3 minute hoda, a u neposrednoj blizini nalaze se trgovački centar, tržnica, ambulanta, kafići.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Klima je u cijeni. Vrijeme dolaska je od 13. 00 sati, a vrijeme odlaska do 10. 00 sati. U periodu od 25. 06. - 02. 09. 2022. dolazak i odlazak moguć je isključivo subotom. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupnog iznosa najma, ostatak po smještaju u apartman. Uvjeti otkazivanja i vraćanje akontacije: - 100% povrat akontacije za rezervacije otkazane 14 i više dana prije dolaska
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 100 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 13 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 200 m
  • Casino: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nika
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2022
Hvala na divnom smještaju!

Boravila sam s djecom u apartmanu 2+2 u lipnju 2022. Mogu reći samo riječi hvale za srdačan doček od gospođe Jasmine te predivan apartman uređen do zadnjeg detalja. Sve je čisto, a posebno nam je lijepo bilo boraviti na prostranoj terasi. Blizina plaže, trgovine, centra, dom zdravlja, tržnica.... Sigurno ćemo doći ponovno. Veliki pozdrav gospođi Jasmini! Anita iz Zagreba

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Trencin, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Travanj 2022
Uskršnji izlet 2022. ovdje je bio sjajan!

Uskršnje praznike proveli smo u ovom apartmanu u travnju 2022., kada smo stigli, čekala nas je Jasmina dok smo bili u kontaktu s telefonom, nakon dugog putovanja pripremljen je lijep, čist i dobro opremljen apartman, s malim poklonom, tradicionalni Uskrs. Sirnica" (stvarno ukusna btw) na stolu, čokoladna jaja sa zečićem :) i također svježe rashlađeno piće u hladnjaku - to je bilo jako pristojno. Ovdje smo proveli 5 noći, ali nikad ništa nismo propustili, trgovine i tržnice su bile odmah ispred kuće, a centar grada i plaže udaljeni su oko 3 minute. Pozdrav ljupkoj i pristojnoj Jasmini! siječnja.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Nard, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2020
Recenzija smještaja

Sa strahom putujemo prvi put sa djetetom od tek navršenih godinu dana. Dolazimo pred smještaj gdje nas dočekuje gospođa Jasmina, vedra i nasmijana, maksimalno ljubazna. Pokazuje nam smještaj i ostajemo više nego ugodno iznenađeni uređenjem i čistoćom. A mali znak pažnje i dobrodošlice u hladnjaku nas obara s nogu. Proveli smo prekrasnih 7dana u prelijepoj Crikvenici, u apartmanu koji nam je maksimalno zamijenio dom. Svaka čast na trudu. Nadamo se da ćemo ponoviti iskustvo na godinu. Lijep pozdrav iz Slavonije od naše male obitelji.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Zahvala

Ne znam kako Vam zahvaliti na ovako lijepim riječima. Izuzetno mi je drago što Vam se sve svidjelo. Moram i ja Vas pohvaliti kao izuzetno drage ljude, a o čistoći apartmana da i ne govorim. Iskreno se nadam da se ponovno vidimo!

Prikaži sve komentare
Jasmina Dokoza Butković Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dragi gosti, biti će nam zadovoljstvo ako odaberete upravo naš apartman za boravak u lijepoj Crikvenici. Vjerujemo da ćete kod nas provesti lijep i ugodan odmor. Veselimo se Vašem dolasku. Želimo Vam ugodan boravak. Vaši domaćini.

Oglas Apartmani Nika je pregledan 110396 puta od 28.05.2016.