Apartmani Villa AstoriaBiograd na Moru - Zadar i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Biograd na Moru i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Moderno i dizajnerski potpuno opremljeni studio apartmani Villa Astoria se nalaze u novom i mirnom dijelu Biograda na moru, Kumentu. Smješteni u borovoj šumi osiguravaju svojim gostima privatnost i mir te ugodnu hladovinu dok uživaju na terasi koju ima svaki apartman. Objekat je smješten u neposrednoj blizini glavne pješčane plaže Soline, te obližnjih restorana i kafića te trgovina. Od centra je udaljen šetnicom uz more nekih 15-ak minuta.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši isključivo u gotovini po dolasku u objekat, a prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 20%. Boravišma pristojba je uključena u cijenu noćenja. U slučaju otkazivanja, akontacija se zadržava.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U cijenu noćenja je uključen parking koji osiguravamo za sve naše goste, korištenje klima uređaja te WiFi. Svi naši gosti će na zahtjev dobiti čistu posteljinu i ručnike ukoliko ostaju veći broj dana u objektu. Na našoj recepciji se uvijek možete poslužiti kavicom iz aparata i domaćom rakijom uz dobrovoljnu naknadu. Uz naknadu organiziramo i usluge prijevoza iz/do zračne luke, marine, autobusnog kolodvora...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Astoria
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Lipanj 2023
Super apartman i gostoljubivost

Izrazito gostoljubiv domaćin i čist apartman.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Anamaria Čuljak Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Španjolski,
Više o domaćinu

Bok! Moje ime je Anamaria i Vaš sam domaćin u Vili Astoria. Govorim mnogo stranih jezika pa se ne ustručavajte obratiti mi se sa vašim upitima. Vedra sam i vesela te komunikativna osoba. Volim djecu i životinje. Volim pjevati, plesati i svirati a bavim se i sportom. Toliko o meni:D

Oglas Apartmani Villa Astoria je pregledan 67193 puta od 28.06.2017.