Apartmani AnaTuranj - Zadar i okolica

cijena od € 65 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljeni apartmani u Turnju, blizu Sv. Filip i Jakova, kao Biograda i Zadra. Objekt se nalazi 5 minuta hoda do mora, 3 minute hoda do prvog restorana, 8 minuta hoda do centra i crkve, 3 kilometara do ducana Lidl i benzinkse pumpe, 10 minuta hoda do centra Sv Filip i Jakova. Doktor opce prakse je u Sv. Filip i Jakov, gdje se nalazi i prva apoteka. Uz more je moguce pjeske doci do Biograda. U Biogradu je ponuda voznjem broda s padobranom, voznja banane i mogucnost skijanja na vodi. Tu se mogu iznajmiti Jetski. U Turnju je sljuncana i pjescana plaza. Velika pjescana plaza s toboganom je 10 minuta hoda u Sv. Filip i Jakov. U nasem objektu postoji mogucnost pranja rublja. Parking je zatvoren u dvoristu i naklonjen ceradom, radi zastite od sunca i kise. Posjete po apartmanima NISU dozvoljene,ali SAMO u dogovoru s vlasnicom posjeta se naplaćuje 10 euro po danu za 1 osobu, a svaka noć (samo ako postoje ležaji za toliko osoba) se naplaćuje EXTRA, ZNAČI +60€

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska je od 12. 00 sati. Idealno vrijeme odlaska je do 10. 00 sati.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 25 km
  • Casino: 25 km
  • Nacionalni park: 25 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Radujemo se obitelji s dijecom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Lund, Švedska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ana, Kolovoz 2016
2016 odliČan odmor

Ljeto 2016 je bio pravi pogodak kod gospoĐe Ane u Turanj. Nakon dugog puta i djece, koja vise nisu mogli docekati da se sto prije okupaju u moru, jako nas je gostoljubivo docekala gospoda Ana s hladnim picem. Objekt nas je odmah oduševio, jer je u stvarnosti bio još ljepši nego na slikama. Posebno nas je oduševila ponuda gospođe Ane, da se koristimo njenim vrtom, u kojem raste najbolja rajčica, koju smo ikad jeli. Veliko hvala za to. Blizina dućana LIDL je idealna. To nam se jako svidjelo, iako supermarketa u Turanj ima na svakom koraku. Poseban Market Roko, koji je na plazi i radi svih 7 dana u tjednu, ostat će nam u dugom sjećanju po sladoledu i hladnom piću. Oprema apartmana je točna kao na oglasu. Nas apartman je bio uredan i čist. Nakon tjedan dana dobili smo novu posteljinu. Nove ručnike za tuširanje smo mogli dobiti vec trećeg dana nakon odmora. Naše slane ručnike od mora, oprala je gospođa Ana u svom stanu. Još jedno velika hvala za to. Ovaj objekt bih preporučio svojoj ostaloj obitelji isto tako kao i najboljem prijatelju, pa čak i strancu. Jedno velika HVALA i do godine ide domaćinu, gospođi Ani.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Turanj, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ana, Srpanj 2015
Lijep smještaj

Imali smo vrlo ugodan boravak i opuštajući odmor u prekrasnom mjestu Turanj. Sam apartman je vrlo čist i dolazi sa A / C. Kuhinja omogućuje da kuhate sami ili otići u jedan od istaknutih restorana u neposrednoj blizini. Sve u svemu, odlično i apsolutno preporučljivo.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
köln, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ana, Ožujak 2016
Prekrasna uspomena

Prošli mjesec moja obitelj i ja posjetili smo Apartman Ana u Turnju i bili smo oduševljeni. Osim odlične lokacije tu je i gostoljubivost obitelji vlasnika koja je bila prema nama vrlo uslužna. Inače, stan je vrlo čist i u dobrom stanju. Sve u svemu, imali smo fantastičnih dva tjedna i savršenu kombinaciju aktivnog odmora i opuštanja. Vraćamo se iduće godine definitivno!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Zeljka Milanovic Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Ana je pregledan 111556 puta od 23.04.2015.