Apartmani JurišićVrgada - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Otok Vrgada, kompletno opremljeni komforni apartmani smješteni na samoj obali, u prvom redu do mora. Idealno smješteni nekakvih 300 metara od centra mjesta, nude mir i izolaciju, a opet dovoljnu blizinu svim ugostiteljskim objektima na otoku. Svaki apartman ima po dva velika balkona s prekrasnim pogledom na more, ispred kuće nalazi terasa s ležaljkama s koje također možete uživati u prekrasnom pogledu. Iza kuće nalazi se vrt sa stablima maslina i tradicionalnim mediteranskim raslinjem, dok se ispred nalazi dvorište sa borovim stablima. Kamenita plaža nalazi se ispred same kuće, a do pješčane plaže ima svega 200 metara, odnosno tri minute hoda.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacije apartmana potvrđuju se se uplatom avansa u visini 30 % ukupne ugovorene cijene na bankovni račun vlasnika objekta. Preostali dio se plaća vlasniku u gotovini po dolasku. Ulazak gosta u apartman iza 14 sati, a odlazak je do 10 sati. Za rezervacije manje od 4 noćenja cijena se uvećava za 30%, dok za više od 14 noćenja postoji mogućnost popusta.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 35 km
  • Marina: 7 km
  • Disco klub: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svim gostima nudimo besplatno piće dobrodošlice, a ako nas posluži sreća u ribolovu, ponekad možda dobijete i gratis riblji objed. Također, svim gostima je na raspolaganju veliki grill, s mogućnošću pripremanja jela ispod peke (tradicionalnog dalmatinskog specijaliteta), oko čega ćemo vam rado pomoći. Ispred kuće se nalazi i solarni tuš na kojem se možete otuširati nakon kupanja. Ljubitelji rekreacije u dvorištu se mogu zabaviti sportskim sadržajima poput stolnog tenisa i boćanja, dok za poklonike rekreacije uma imamo uvijek spremnu šahovsku ploču s figurama. Ljubiteljima ribolova rado ćemo ustupiti na korištenje neki od ribolovnih alata. Ako budemo imali brodicu na raspolaganju, postoji mogućnost odlaska u ribolov ili izleta oko otoka
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Jurišić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Düsseldorf, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Jurišić, Lipanj 2018
Kako se želite vratiti?

Tko želi mirni odmor nalazi se na otoku Vrgadi. No najviše smo bili zadovoljni smještajem i njegovom lokacijom. Direktno na moru i vrlo čist, domaćini su zaista vrlo lijepi i pristojni. Bilo je super, želimo se vratiti!

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Treviso, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Jurišić, Srpanj 2018
Jednostavno fantastično

Godinama smo ostali s gospođom Radojkom, gostoljubivost, čistoća i dostupnost tri su njene izvanredne kvalitete. Apartman ima veliku poziciju, blizu pješčane plaže, ali i nekoliko minuta od druge i dva restorana na otoku. Zatim postoji mogućnost boravka na molu stana što je točno iznad mora. U svim tim godinama oduvijek smo se zabavili i nećemo se ništa promijeniti!

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Bratislava, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Jurišić, Kolovoz 2017
Mirni odmor na predivnom otoku

Vrlo lijep i prostran smještaj na samoj obali. Duh spalio na suncu. Opremanje apartmana, kao i čistoća od 5 bodova od 5. Vlasnici vrlo mil i priatelski. Otok je pješčana plaža (oko 5 minuta hoda od apartmana), jedna trgovina i nekoliko restorana. Nema automobila. Zapravo, automobil se mora ostaviti u slijetanju i prevoziti brodom koji redovito blijedi tijekom dana. , Preporučujemo romantični odmor i obitelji s djecom.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Igor Jurišić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Jurišić je pregledan 64556 puta od 31.03.2015.