Apartmani LavandaMurter Jezera - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Murter Jezera i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Lavanda nalaze se u malom i slikovitomu mjestu Jezera,smješteni drugi red od mora na prvom katu obiteljske kuće sa posebnim ulazom,nedaleko ACI marine,trgovina,restorana te 5 minuta hoda do plaže.Nude vam potpunu udobnost tijekom vašeg boravka i idealno mjesto za odmor i opuštanje. U ponudi je Apartman 2 + 1 i novo urđeni Studio apartman za 2 osobe. Apartmani su moderno i funkcionalno opremljeni,klimatizirani ( uračunato u cijenu),imaju LCD TV,SAT,besplatan WI-FI,osigurano parkirno mjesto te otvoreni roštilj.Oba apartmana imaju terasu s pogleom na more . Želimo vam ugodan odmor u Apartmani Lavanda.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Uplata akontacije za rezervaciju iznosi 30% od ukupnog iznosa, ostatak iznosa se plaća po dolasku u apartman. Podaci za plaćanje: Broj računa:HR7323600003234668532 Međunarodno plaćanje:IBAN HR9823600003117188278 Zagrebačka banka, Trg Bana J. Jelačića 10, 10000 Zagreb, SWIFT/BIC CODE: ZABAHR2X Predviđeno vrijeme dolaska iza 14 do 22 sata,odlazak do 10 sati. Minimalni boravak je 5 dana. Dostavljamo pismenu potvrdu rezervacije (voucher).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Dragi gosti, dobrodošli ste u naše domaćinstvo. Za sve rezervacije koje se otkažu 7 dana prije rezerviranog datuma dolaska uz povrat od 100 % akontacije. Otkažete li unutar 7 dana prije dolaska, uplaćenu akontaciju zadržavamo u cijelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 50 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 60 km
  • Marina: 50 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 3 km
  • Nacionalni park: 12 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Mjesto Jezera na otoku Murteru je tradicionalno ribarsko i pomorsko mjesto, njegovo okruženje jedinstveni je ambijent za uživanje u Big Game ribolovu koji svake godine privlači sve više entuzijasta željnih avanture i adrenalina u lovu na tune. Zato dođite u Jezera, dopustite ljetu na zalasku da vam ispriča najljepšu jesensku priču o mjestu okupanim svim bojama prirode. Tijekom boravka našim gostima je na raspolaganju vanjski roštilj i besplatni parking u dvorištu kuće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lavanda
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Varazdin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Travanj 2021
Super!!!

Apartman je jako lijep i čist. Sve je bilo kako je opisano i kao na slikama. Lokacija je također super i mirna. Izvrsno za šetnju u blizini obale. Do Tisnog ima 20 minuta hoda kroz prekrasnu borovu šumu blizu obale. Šetnica je krcata i izvrsna za vožnju bicikla. Trgovine i kafići u blizini. Domaćini su nevjerojatni !!! Prvotno je planirano ostati 7 dana, ali na kraju produženo za 11 dana zbog gostoprimstva i kako je sve super, stan, lokacija itd ... Odlično za nekoga tko želi mir i tko voli biti aktivan, šetati ili voziti bicikl. Također, automobilom postoji nekoliko glavnih mjesta za posjetiti unutar 30-40 minuta vožnje, poput Zadra, Vodica ili Šibenika.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Apartman Lavanda

Dragi Pavle, hvala ti puno na ovim toplim i iskrenim riječima.Izuzetno nam je drago što si bio naš gost i biti će nam zadovoljstvo ugostiti te ponovno.. Puno pozdrava od nas :-)

Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2021
Smještaj i domaćini za svaku preporuku

Ovo nam je drugi boravak u ovom apartmanu i zasigurno ne posljednji. Smještaj je divan, vjerno prikazan u oglasu, čistoća je na zavidnom nivou. Opremljen je svim sitnicama koje bi vam mogle zatrebati od kuhinje do kupaonice. Prekrasna velika terasa s pogledom na more. Sve je na par minuta hoda i može se obaviti pješice. Domaćini su divni, uvijek na usluzi. Lijepo su nas primili i počastili lokalnim delicijama. Osjećali smo se kao kod kuće. Sve pohvale.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Apartman Lavanda

Poštovani gđa.Dijana & Goran što reći na ovaj komentar (srce ko kuća),osim jedno veliko hvala što ste bili naši gosti i uvijek ste dobrodošli u naš dom. Srdačan pozdrav,

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Lavanda, Lipanj 2018
Pohvala!!!

Trenutno boravimo u navedenom apartmanu. Domaćini su krasni ljudi, za svaku pohvalu, primili su nas kao nitko nigdje do sada. Apartman je čist, uredan, mirišljav i ljepši uživo nego na slikama. Sve sto piše u opisu zaista i jeste tako, sve je na dohvat ruke tako da Vam auto uopće i ne treba. Preporučim svima da dođu, mjesto je malo prekrasno, pogled s terase oduzima dah, a domaćini su divni ljudi. Ovim putem im se zahvaljujem na velikodušnom gostoprimstvu.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Odgovor domaćina
Apartman Lavanda

Draga Kristina,Mario i Viktor, iznimno nam je drago što ste bili naši gosti.Hvala na lijepim riječima.Zadovoljstvo naših gostiju nam je na prvom je mjestu,,nadamo se da ste se ugodno proveli bez obzira na vrijeme.Biti će nam drago ugostiti vas ponovno. Srdačan pozdrav svima posebno Viktoru :)

Roko Bračanov Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Lavanda je pregledan 33029 puta od 10.05.2017.