Apartman AtikaCres - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Cres i regiji Otoci!
Opis objekta

Moderno i novoopremljeni apartman u naselju Melin, mirnom dijelu grada Cresa. Apartman ima dvije dvokrevetne spavaće sobe, dnevni boravak, blagovaonu i kompletno opremljenu kuhinju: električno kuhalo, napa, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, hladnjak sa zamrzivačem, kuhalo za vodu i toster. Kupaona - tuš kabina, umivaonik, WC, perilica rublja i sušilo za kosu. Svi prozori imaju zaštitu od komaraca. Blizina šljunkovitih i betonskih plaža, te centra Cresa, oko 5 minuta hoda. Parkirno mjesto je osigurano ispred zgrade.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način rezerviranja apartmana: 1. Vi nas kontaktirate pomoću priloženog formulara, e-maila ili telefona. 2. Mi Vam se povratno javimo u najkraćem mogućem roku da potvrdimo dostupnost apartamana (koja vrijedi 48 sati) i način plaćanja 3. Za potvrdu rezervacije potrebno je avansno uplatiti oko 30% ukupnog iznosa. 4. Kada primimo uplatu poslat ćemo Vam e-mail da vas obavijestimo da je rezervacija potvrđena. 5. Ostatak iznosa plaćate na dan dolaska. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Dolazak u apartman je nakon 14 sati, a izlazak iz apartmana je do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Pošta: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno u cijenu. U cijenu su uključeni: boravišna pristojba, internet, klima, satelitska televizija, posteljina i ručnici, osnovne kućanske potrepštine (u kuhinji i kupaoni) i završno čišćenje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Atika
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Modena, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2019
Savršen stan, savršenog odmora!

Već nekoliko godina boravimo na Cresu u kolovozu kako bismo u potpunosti uživali u prekrasnom moru i dobroj hrani. Apartman Atika bio je savršen izbor za naš odmor: dobro namješten i prostran, smješten u okrugu Melin, 300 metara od šetnice i 5 minuta hoda od centra. Opremljen je perilicom posuđa, perilicom rublja, klima uređajem, 50-inčnim Smart TV-om, wi-fi-jem i svime što se može iskoristiti za ostanak u najboljem. Toplo preporučljivo !!! Zahvaljujemo Zrinku na gostoprimstvu i ljubaznosti što smo se vidjeli iduće godine.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Atika, Kolovoz 2018
Apartman

Apartman je nov i vrlo lijep. Ima sve što je potrebno za odmor. Imate 5 minuta hoda do centra Cresa. Plaže su prekrasne. Vlasnici su prijateljski. Preporučujemo ovaj apartman! Vidimo se iduće godine!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Zrinka Agačević Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Atika je pregledan 14411 puta od 11.07.2018.