Apartman MarivaČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman MARIVA, udaljen svega 25 m od mora, smješten je na mirnom mjestu u Okrugu Gornjem na otoku ČIOVU povezanom s kopnom s dva mosta. Značajno je da je UNESKO-om zaštićeni grad TROGIR udaljen svega 6 km, a aerodrom SPLIT 9 km. Samostalni apartman u prizemlju obiteljske vikendice ima izlaze na dvije terase: prednju osunčanu s pogledom na more, te drugu natkrivenu s pogledom na vrt. Apartman se sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, predsoblja s pomoćnim ležajem, kuhinje s trpezarijom i dnevnom boravkom, kupatila sa tuš-kabinom, dodatnog WC-a, te ima WI-Fi i klima uređaj. Objekt je okružen zelenilom velikog vrta s mediteranskim raslinjem koji s apartmanom tvori cjelinu, te se gost osjeća kao da je u obiteljskoj kući. Omogućen mu je boravak I sunčanje u dijelu vrta, korištenje roštilja I vanjskog tuša, a tom ugođaju prvenstveno doprinosi branje plodova smokve direktno sa stabla. Ponuda domaćih kolača za djecu i pića na osnovi autohtonog voća za odrasle moguće je tijekom boravka. Uz već navedene prednosti, ova dobrodošlica dodatno doprinosi da apartman Mariva privlači nove, te vraća stare goste.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba uključena je u cijenu kao i korištenje Wi-Fi-a i klime. Cijena za boravak psića je 3 €/noć. Minimalno 5 noćenja. Apartman se rezervira putem e-mail-a, te uplatom akontacije na dostavljeni devizni račun u iznosu od 20% od ukupne cijene. Ostatak računa gost plaća u gotovini odmah po dolasku. Preporuča se odlazak iz apartmana do 10 sati, a dolazak od 14 sati, ali je moguć i dogovor o promjeni vremena dolaska i odlaska ukoliko to okolnosti dopuste.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 9 km
  • Marina: 6 km
  • Sportske aktivnosti: 6 km
  • Disco klub: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dodatni sadržajaji u bližoj okolini: Kupanje u čistom moru, šetnje uz more uzduž cijele obale i obilasci okoline uvijek su pogodni za odmor, a za sportski aktivnije goste u blizini apartmana nalazi se teniski teren, škola ronjenja, mogućnost iznajmljivanja skutera i buggy-a, a na moru iznajmljivanje sandolina i ski iet-a. Osim sandolina za djecu je omogućena i zabava na morskom toboganu. U samoj uvali često se organiziraju jednodnevni izleti brodom na obližnje otoke. Dodatni sadržaji u široj okolini: Tijekom ljeta u Okrugu Gornjem održavaju se razne manifestacije. Osim toga, ovo mjesto je veoma dobra polazna točka za ekskurzije u turistički atraktivne destinacije: grad Trogir (UNESCO), Nacionalni park Krka i poznati grad Split.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Mariva
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dąbrowa Tarnowska , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2022
Obiteljski odmor

Stvarno lijep stan posebno za obitelj. Prostrana, s dvije prekrasne terase, jedna s pogledom na more, a druga s pogledom na vrt. Mirno susjedstvo, baš na vrijeme za opuštanje. Vrlo blizu plaže i stvarno ljubazan vlasnik. Vrlo čista kupaonica i drugi WC. Čista i dobro opremljena kuhinja.

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Szigethalom, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2020
Odmor s prijateljima

Udoban, prostran, čist, dobro opremljen stan, obje terase prekrasne! Stražnja terasa je vrlo tiha, cool, ugodna! Prva terasa gleda na more, tamo smo ujutro popili kavu! Domaćin je ljubazan i gostoljubiv! Domaće piće koje nam je ponudio bilo je ukusno! Blizu plaže, tržnice! Blizu Trogira, 15 minuta vožnje automobilom! Prošli smo vrlo divnih 10 dana, nadamo se da ćemo se uskoro vratiti! Mogu ga preporučiti svima!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Ugodni gosti

Drago nam je bilo čuti ovako lijepi komentar, Zahvaljujemo ! Gosti su bili veoma ugodni, tihi i uredni. zadovoljni smo što su odlično iskorisili sve pogodnosti našeg smještaja. Ovakovi gosti su nam uvjek dobrodošli!

Marina Giljanović Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti, Sigurno ste prošli dug put pa vam treba odmor u mirnom ambijentu, a naći ćete ga upravo dolaskom u naš objekt. Dočekat će vas pripremljeni apartman uz želju domaćina da se osjećate dobrodošli daleko od svog doma, te da u prostoru apartmana i njegovog užeg okruženja osjetite domaću i prijateljsku atmosferu. Dobit ćete informacije o uslugama u okviru našeg objekta kao i šireg okruženja, koje će doprinijeti da vaš boravak bude što je moguće ugodniji i da maksimalno iskoristite vrijeme provedeno kod nas.

Oglas Apartman Mariva je pregledan 29441 puta od 08.01.2019.