Apartmani VukovićČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Lijepa komforna kuća sa, bazenom 32m2, uz koji se nalazi jako lijepa ljetna kuhinja sa velikim roštiljem u dalmatinskom stilu, gdje možete opušteno uzivati. Kuća ima 3 apartmana, moderno uređena, sa dvije spavaće sobe,svaka soba kao i dnevni boravak su klimatizirane,sa velikim terasama sa predivnim pogledom, zaštićene od pogleda, na kojima su po 2 udobne lezaljke sa ostalim namještajem za terase. Do kristalno čistog mora dijeli Vas oko 90 m. Plaže imate po izboru, od prirodnih stijena, betonskih plaža do prekrasne plaže sa oblim kamenčićima, idealno za sve, naročito za manju djecu, gdje možete uživati u hladovini borova, uz pjesmu cvrcaka. Kuća se nalazi u mirnoj uvali Mavarčice udaljena 4 km od Trogira, , 8 km od zracne luke i 26 km od Splita. Sa novim čiovskim mostom i novom cestom prestale su gužve, a Vi se svako jutro budite u miru i tišini uz pjev ptica, a sve ostalo Vam je sad tako blizu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijene su izražene u € za tjedni najam apartmana. Minimalni boravak u srpnju i kolovozu je 7 dana, dolazak i odlazak su mogući bilo koji dan. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 40% od ukupne cijene najma apartmana, a ostatak u eurima prilikom dolaska. Vazno, posteljinu i ručnike peremo na 95 stupnjeva i sve je dezinficirano. Mogućnost pripreme jela sa eko povrćem iz naseg vrta, ponuda domaćeg vina domaće, rakije, pečenje kruha, kolača, možemo vršiti i dostavu namirnica, DAKLE idealno mjesto za odmor uz puno svakodnevne paznje, od serviranja hladnih pića uz bazen, kava koju mogu i sami skuhati na kafe aparati u konobi koja se nalazi uz bazen, do sezonskog voća, smutija.... .
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Imamo idealne uvjete za izolaciju u nasoj villi Nealeona, kako bi proveli nezaboravan odmor i u ovakvim uvjetima. U slučaju nemogućnosti dolaska u svezi COVID 19, akontaciju vraćamo u potpunosti 7 dana prije dolaska. Imamo puno prednosti, nadamo se da će te ih prepoznati. TU SMO ZA VAS OBITELJ VUKOVIĆ
Udaljenost od objekta
  • More: 90 m
  • Plaža: 90 m
  • Centar: 1.4 km
  • Trgovina: 900 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 1.4 km
  • Ljekarna: 1.4 km
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 1.4 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 28 km
  • Zračna luka: 9 km
  • Marina: 4 km
  • Sportske aktivnosti: 1.7 km
  • Disco klub: 4 km
  • Casino: 4 km
  • Nacionalni park: 60 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu uključeno: piće dobrodošlice, garaža sa automatskim vratima, svaki apartman ima mjesto za 1 automobil, bežični internet, dobra pokrivenost, dodatne mogućnosti: najam barke, organiziranje izleta sa gliserom na Hvar i Vis, priprema večere sa autohtonim dalmatinskim jelima Kuća se može iznajmiti i kao samostalni objekt, sa 3 etaže, a svaka etaža ima stan od 60m2 i terase 24 m2 sa svim uređajima što možete vidjeti na fotografijama. Vlasnici borave u prizemlju kuće i nemaju nikakav dodir sa gostima jer gosti imaju poseban ulaz. Ako ne unajmite cijelu kuću možete se susresti sa gostima iz druga 2 apartmana. Dat će mo sve od sebe da odete zadovoljni i da nam se ponovo vratite kao što to čine oko 15 obitelji svake god.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vuković
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Baden-Württemberg - Tuttlingen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Rujan 2023
Odličan odmor

Domaćini su jako ljubazni i susretljivi te od velike pomoći. Dobro smo se zabavili. Terasa s pogledom na more je super. Opis i slike smještaja odgovaraju stvarnom stanju. Imali smo garažu koja se zaključavala, što je velika prednost jer auto nije na ulici. Pogled, bazen i cijeli vanjski prostor su prekrasni. Kad smo stigli dočekalo nas je svježe ubrano cvijeće i voće iz vlastitog vrta. Plaža i sve obližnje trgovine su na pješačkoj udaljenosti. Sljedeće godine ponovno ćemo provesti odmor tamo po treći put.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Hobro, Danska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2023
Ugodan boravak

Imali smo vrlo dobar boravak u ovom apartmanu. Sve je bilo super, sve što trebate je u stanu. Pogled je bio vrlo lijep i s velikom terasom. Domaćini su također bili vrlo ljubazni i uslužni.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Požega, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2020
Pogled koji odmara

Boravili smo u apartmanima Vuković i oduševili se. Apartman ima veliku terasu s prekrasnim pogledom na more i dijelove samog otoka. Cijeli smještaj je čist, uredan i udoban. Apartman je dovoljno prostran, kuhinja je opremljena svim aparatima i uredna. Apartmani raspolažu i s bazenom tako da nam je boravak bio više nego očekivano ugodan. Domaćini su vrlo ljubazni i susretljivi. U blizini se nalaze plaže na koje se može ići pješice, plaže su čiste, more čisto, predivno. Onaj kome ne odgovaraju ove plaže mogu se provozati do druge plaže u centru mjesta. Samo mjesto je prekrasno i raspolaže sa svim mogućim potrebama čovjeka, trgovinama, konobama, pizzerijama i sl. Svakako preporuka za odlazak i uživanje u godišnjem odmoru.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Ruza Vukovic Oglašivač od 2013
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Ruski,
Više o domaćinu

Mi smo obitelj Vukovic, koja se obiteljski bavi turizmom preko 30 godina. Otkrijte zasto se prosle god. ponovo vratilo 11 obitelji. To nam je najvece priznanje. Dajemo sve od sebe da provedete nezaboravne trenutke u nasoj kuci. Dragi gosti zelimo da bas Vi uzivate na velikim terasama, gledajuci nevjerojatne zalaske sunca na moru DOBRO NAM DOŠLI

Oglas Apartmani Vuković je pregledan 54484 puta od 18.06.2014.