Apartmani Villa DaniČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 29 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Na južnoj strani otoka Čiovo, kojeg dva mosta povezuju s starim gradom Trogirom i kopnom, u Bušincima u Okrugu Gornjem, 60 metara od kristalno čistog mora i plaže nudimo vam potpuno nove, moderne i vrhunski opremljene apartmane u skandinavskom stilu. Sva tri apartmana; Swea, Tora i Freja imaju pogled na more te otoke Šoltu, Brač i Hvar. Apartman Freja se ističe svojim fantastičnim otvorenim pogledom. Svaki apartman je oko 55m2, apartmani Swea & Tora imaju dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, apartman Freja jednu spavaću sobu. Dnevni boravak i u nastavku kuhinja u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno, poput štednjaka, pećnice i mikrovalne pećnice. Perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu i hladnjak sa zamrzivačem. Prostori za objedovanje su na raspolaganju u kuhinji i na balkonu. Velika kupaonica s tušem te perilica rublja. Zasebni klima uređaj u svakoj sobi, SAT TV s domaćim i internacionalnim kanalima te wi-fi također ulaze u cijenu. Grijani bazen, tuš i roštilj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Da bi rezervacija bila potvrdjena potrebno je uplatiti 30 % od ukupne cijene na naš žiroračun. Pri otkazu rezervacije uplaćeni iznos od 30 % se ne vraća. Ostatak iznosa za cijeli period se plaća u gotovini prilikom ulaska u apartman. Tada je također potrebno dati na uvid putovnicu ili osobnu iskaznicu zbog registracije turista. Svim našim gostima želimo ugodan relaksirajući odmor što podrazumijeva da između 23 i 8 sati nije dozoljena buka, glasan razgovor niti glazba. Posjete u apartmanu su dozvoljene samo u izuzetnim slučajevima i uz prethodnu najavu kod vlasnika kuće.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 1.2 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 1.2 km
  • Ljekarna: 1.2 km
  • Pošta: 1.2 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 9 km
  • Marina: 3 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Sve plaže na fotografijama su udaljene od 60 do 300 metara od apartmana. Šljunčana plaža s plitkim morem i puno hlada pogodna za najmanju djecu je udaljena 300 metara od apartmana. Besplatan parking u dvorištu je osiguran za vaš osobni auto. (Jedan auto normalne veličine po apartmanu.) U dvorištu je grijani bazen s ležaljkama, vanjski tuš te roštilj koji je zajedno s prostorom za objedovanje gostima na korištenje. Cijene za željeni period možete pronaći u cjeniku. U cijenu ulazi čišćenje na dan odlaska.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Dani
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 29 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Okrug Gornji , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Apsolutno najbolje mjesto za boravak u Okrugu Gornjem

Iznajmili smo stan na vrhu i nismo mogli biti sretniji. Prostor je čist i ima sve što vam treba. Pogled s terase je nevjerojatan!!! Tamo su postavljeni stol za objedovanje i dnevni boravak. Vrlo udoban krevet, perilica posuđa, lijep veliki tuš i perilica rublja čine vaš odmor lakšim. Bazen ga čini vrlo ugodnim, a na tom vrtnom području ima i tuš kako biste se mogli istuširati prije ulaska u bazen. 60 metara od kuće, more vas čeka, prekrasno!!! Minimarket je u blizini i nekoliko kafića i lijepih restorana. Učinite si uslugu i unajmite ovo stvarno lijepo mjesto za vrlo, vrlo dobar odmor. Darko i Niclas su najbolji domaćini koje možete poželjeti. Pažljivi su, ljubazni i uvijek tu da vam daju dobre savjete o tome što trebate, a što ne činiti kada ste u Hrvatskoj.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Krakow, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Rujan 2023
Vrlo lijepo mjesto za opuštanje

opis 100% u skladu sa stvarnošću. Vrlo ljubazan domaćin s tečnim engleskim jezikom. Odlično mjesto za odmor, tišina, prekrasan pogled na more s velike terase. Toplo ga preporučujemo. Jola i Sławek iz Krakowa

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Torslanda, Švedska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Kakav vikend!

Ako se trebate opustiti, ako trebate najfantastičniji smještaj zajedno s prekrasnim uvalama s najkristalnijim morem koje ste ikada vidjeli, onda je ovo mjesto. Pogled s balkona je nevjerojatan. Bazen je također odličan, i tamo možete ostati cijeli dan ako želite, uzeti slobodan dan, od svega ostalog što možete pronaći odmah "iza ugla". Domaćin, Darko je najpristojniji momak i može vam dati sjajne savjete o svemu, od pješačke staze do najma automobila i prekrasnih mjesta za posjetiti. Vratit ćemo se, možete računati na to.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Darko Antunovic Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Danski,
Više o domaćinu

Dragi Gosti! I sam volim putovati, posjetio sam nekoliko kontinenata i puno zemalja. Boravio sam u mnogim hotelima i apartmanima tako da sam pri gradnji i namještanju svojih apartmana pokušao iskoristiti moje spoznaje i učiiniti ih ljepšim, komfornijim i osobnijim tako da bi vaš boravak u njima bio nezaboravan i da jedva čekate da ponovo dođete.

Oglas Apartmani Villa Dani je pregledan 35108 puta od 16.01.2021.