Apartman RadmiloČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 120 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća za odmor Radmilo udaljena je 5 km od Unesco zaštićenog grada Trogira. Smještena je u uvali Bušinci u Okrug Gornji. Udaljenost od plaže je svega 50 metara, (betonska plaža), no u neposrednoj blizini se nalazi i šljunčana plaža. Kuća se sastoji od apartmana u prizemlju koji se sastoji od kuhinje sa blagavaonom i dnevnim dijelom, 3 spavaće sobe, kupatilo te dvorište. Također, apartman na katu koji se sastoji od kuhinje sa blagavaonom, 3 spavaće sobe, 2 kupatila i terasa sa pogledom na more. Gosti iz apartmana A1 (prizemlje) imaju na raspolaganju korištenje prekrasnog vrta sa sadržajima, grill, ljetna kuhinja te dvorista sa jacuzzi-em. Gosti apartmana B1 (kat) imaju na raspolaganju koristenje straznjeg dijela dvorista (prikazano na slikama). Kuća je potpuno opremljena svim sadržajima: perilica rublja, perilica suđa, sef, grijač vode, klima, mikrovalna pečnica, sat tv... Idelano za obitelji s djecom. Kućni ljubimci - na upit!!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in: 14:00 Check out: 10:00 Rezervacija se smatra potvrđenom nakon potvrde o uplati akontacije u iznosu od 25 %
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 10 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Radmilo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Garwolin, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A5, Kolovoz 2020
Osjećali smo se kao kod kuće!

Prošla je gotovo godina dana otkako smo se vratili s ovog prekrasnog mjesta. Svakog dana djeca pitaju kada ćemo se vratiti u Hrvatsku u ovu lijepu kuću. Mirno i tiho mjesto, čist stan, lijep vrt. Vlasnici su bili jako fini. Sigurno se vraćamo

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Nußloch, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A5, Kolovoz 2019
Savršeno za obitelji

Bili smo jako zadovoljni smještajem, ništa nam ne nedostaje. Apartman je prostran, a lokacija savršena. Do svega smo lako mogli doći pješice, bilo do plaže s barom i ležaljkama, bilo do trgovina živežnim namirnicama i navečer do restorana. Bilo je apsolutno sjajno da možemo u vrtu ubrati svježe rajčice i paprike. A posjednici su bili vrlo gostoljubivi. Po dolasku su vas dočekali kao prijatelje koji su dolazili u posjet. Bio je to jedan od naših najljepših boravka u Hrvatskoj. Veliko hvala na svemu. Anna B.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala vam

Hvala na riječima, drago nam je što ste toliko uživali. Vile veličine

Kraków, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A5, Kolovoz 2014
Marcel Krakov

Ja bih preporučio za obitelj od 4-5 ljudi. Jako lijepo mjesto, tik do mora, čiste sobe, potpuno opremljena kuhinja, vlasnici vrlo prijateljski - možete koristiti vrt uključujući rajčica i grožđa i žara besplatno. Plaža 50m od brda (plaža s ravnim kamenjem, jednakih, s ulaza u more ljestava ili što god želite skočiti na glavu ili bomba :) - 3m udaljenosti. Voda kristala, veliki pomak (dobro za malo plivač). . Šljunčane plaže cca 200-250m (sitnim) - puno ljudi, imate ujutro do 9 najkasnije staviti ručnik, ulaz u more blage nakon 5-10m je već duboko (dobro mjesto za obitelji s djecom od 10 godina), na plaži mali restoran - pića, sladoled. Ne Tehničko osoblje (osim za skutere / motocikle). Brodovi, dostupan ture u blizini Trogira - 5-6 km (putovanje automobilom). Na mjestu nekoliko pubova, 200 m supermarket oko toga. 1-1,5km (jeftinija). Mjesto je vrlo lijepo, mirno, s malo prometa, osim za skutere. Ja bih preporučio da se masku i peraje (kontinuirano jata riba, pogled suludo). Što se tiče pubu, na licu mjesta "Renata", u Trogiru "Leonardo". Ukupna ocjena kuća / mjesto - vrlo dobar.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Daria Radmilo Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, Dobrodošli na naše stranice! Ukoliko trebate više informacija o samom smještajnom objektu ili neku drugu informaciju budite slobodni poslati upit. Mi vam stojimo na raspolaganju. Veselimo se vašem dolasku te vas srdačno pozdravljamo!

Oglas Apartman Radmilo je pregledan 25366 puta od 15.04.2014.