Apartmani NaviČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Čiovo Okrug Gornji i regiji Otoci!
Opis objekta

Kompletno namješteni apartmani NAVI nalaze sa na otoku Čiovu, s pogledom na otvoreno more, a svega 200m od prve plaže koja je šljunčana. Na plaži se nalaze ugostiteljski objekti te aqua park za djecu gdje također možete unajmiti pedaline ili surf daske. Svaki se apartman sastoji od dvije spavaće sobe, kupaone, ostave, kuhinje, dnevnog boravka i terase. Apartmani su u potpunosti opremljeni svime što Vam treba za odmor. Apartman B1 koji se nalazi u prizemlju ima veliku terasu od 29 m2 te izlaz u vrt. Na raspolaganju imate i parking (1 parkirno mjesto po apartmanu) te neograničen pristup internetu. Na udaljenosti od svega 200m nalaze se restorani i ostali ugostiteljski objekti, a centar u kojem se nalazi liječnik, banka, pošta i tržnica svega 400m od našeg smještajnog objekta.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Molimo Vas da u opis plaćanja navedete datume boravka te prezime, a akontacija iznosi 30% od ukupne cijene boravka. Vrijeme dolaska u apartman je iza 14:00h, a vrijeme odlaska najkasnije do 10:00h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Navi
Ines Petrović Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dragi gosti, nadam se da ćete u našim apartmanima i na predivnoj hrvatskoj obali provesti naljepše ljetne trenutke :)

Oglas Apartmani Navi je pregledan 11353 puta od 14.01.2020.