Apartmani Ana & MarinaPoreč - Istra

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Poreč i regiji Istra!
Opis objekta

Apartmani „Ana“ i „Marina“ nalaze se u novoizgrađenoj luksuznoj kući u naselju Varvari. Apartman „Ana“ se nalazi u prizemlju kuće, a dok se apartman „Marina“ nalazi na katu. Iako se apartmani nalaze u neposrednoj blizini grada Poreča, svojom pozicijom pružaju oazu mira i opuštanja. Izvrsna pozicija apartmana „Ana“ i „Marina“ nude pregršt atraktivnih lokacija te znamenitosti vrijednih posjeta. Na samo 3 km udaljenosti nalazi se stara jezgra grada Poreča, atraktivne plaže, luksuzni restorani, vinoteke, caffe barovi i noćni klubovi. U sklopu apartmana „Ana“ i „Marina“ je prostrano dvorište sa vanjskim kaminom koje Vam omogućava uživanje u roštiljanju. Također u sklopu dvorišta nalazi se besplatno parkiralište te vrtna sjedeća garnitura za jutarnju kavu i popodnevni hladni napitak. Oba apartmana opremljeni su sa Wi-fi signalom, klima uređajima, perilicom rublja, glačalom, sušilom za kosu, tosterima, kuhalima za vodu, i svim ostalim potrebitim aparatima za ugodan boravak.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši na dan dolaska, dok se u trenutku dogovora uplaćuje na račun akontacija u visini od 15% cjelokupnog iznosa smještaja. Takva akontacija osigurava gostu sigurnost smještaja. U slučaju otkazivanja rezervacije akontacija je nepovratna. Idealno vrijeme dolaska je od 15h a vrijeme odlaska do 10h. Prilikom predaje ključeva najmodavac uzima 50€ kao osiguranje od eventualnih šteta. Ukoliko se prije odlaska gostiju utvrdi stanje kao i zatečeno, osiguranje se vraća, u suprotnom najmodavac zadržava 50€ kao naknadu za nastalu štetu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 3 km
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Osim najma smještaja, u cijenu je uključena boca istarskog vina domaćih vinara sa zdjelom voćem te ohlađena boca mineralne i negazirane vode.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ana & Marina
Anamarija Blažević Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Ana & Marina je pregledan 11697 puta od 04.02.2019.