Apartmani ŠainKorčula Pupnat - Otoci

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Ukoliko tražite apartmane u kojima ćete se odmoriti od svakodnevnog stresa, daleko od gradske gužve i buke, ovi apartmani su pravi izbor za vas. Apartmani se nalaze u Pupnatskoj luci, najljepšoj uvali na otoku Korčula, udaljeni 17 km od grada Korčule. Apartman1. (označen strelicom bliže plaži) sastoji se od dvije spavaće sobe ( bračni krevet), opremljene kuhinje, dnevnog boravka, kupaone (wc i tuš kabina), te kominom. Ispred apartmana je terasa, natkrivena lozom, sa pogledom na plažu i uvalu. Apartman ima i vanjski gril. Apartman ima hladnjak i štednjak na plin. Apartman ima solarno napajanje. Udaljenost samo 7 m od mora. Apartman 2. (strelica lijevo na slici) sastoji se od dvije spavaće sobe (bračni krevet), opremljene kuhinje sa kaučom, te kupaonice (wc i tuš). Ispred apartmana je velika terasa sa pogledom na plažu i Lastovo. Ima vanjski gril. Odlična pozicija: 7 m od mora, izoliran od ostalih objekata. Idealan za one koji traže privatnost. Apartman ima solarno napajanje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 30% iznosa od ukupne cijene smještaja, zbog velikih upita. Uplata akontacije na bankovni račun. Ostali dio plaća se tijekom smještaja prema dogovoru. Vrijeme dolaska- 14:00 sati. Vrijeme odlaska- 10:00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 30 m
  • Restoran: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Plaža je duga preko 200 m, te je jednim dijelom šljunčana, a jednim pješčana, zbog čega je idealna za obitelj s djecom. Pupnatska luka je proglašena zaštićenim krajolikom i zbog toga nema izvedenu infrastrukturu (nema struje, apartmani imaju solarno napajanje (za rasvjetu i za punjenje mobitela/laptopa). Apartman 2. ima privatni molo i vlastiti prilaz moru. Apartman ima vanjski tuš, gdje se voda grije na sunčevu toplinu. Za goste imamo osigurana parkirna mjesta, udaljena 40 m od apartmana. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Gostima nudimo mogućnost kupnje svježe ribe, maslinovog ulja, domaćeg vina i rakije.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Šain
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dijana Šain Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki,
Oglas Apartmani Šain je pregledan 58913 puta od 23.02.2015.