Apartmani Villa KnezPrimošten - Šibenik i okolica

cijena od € 65 na noć
Ocjena gostiju na temelju 11 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Villa Knez je smještena u prirodnoj uvali Tepli Bok u Primoštenu, bivšem ribarskom mjestu koje se razvilo u turistički raj. Objekat se nalazi u prvom redu do mora sa plažom i ležaljkama. Prekrasno čisto more i mediteransko bilje ukrašavaju kamene terase. Povoljna klima omogućuje da temperatura mora bude pogodna za plivanje čak i u ranoj / kasnoj sezoni mjeseci svibnja, lipnja, rujna i listopada. Okruženi prirodnim ljepotama mediteranskog stila, pješačkim stazama pod borovom šumom i od slikovitog zalaska sunca, poželjet će te ostati duže od planiranog.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 1.5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Naši apartmani imaju prekrasan pogled na more i otoke. Imaju terasu, dnevni boravak, spavaću sobu, potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu sa tušem ili kadom. Za naše goste dostupno je parkirno mjesto te besplatan WiFi i satelitska TV.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Knez
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 11 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Donja Lomnica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Odmor u Villa Knez

Apartmani i domaćini su jednostavno savršeni. Ne znam što prije da pohvalim, smještaj, ljubaznost, pogled, gostoprimstvo. Jednostavno savršeno. Odmorili smo se i nagledali prekrasnog krajolika a domaćini su nam postali jako dragi i sigurno se vraćamo. Opremljenost apartmana i čistoća su odlični a najbolje od svega je blizina mora i prekrasan pogled. Definitivno preporuka i izvan sezone. Odmor za dušu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Djakovo, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Vratiti ćemo se sigurno

Apartman, plaža, Primošten centar, Ante i Višnja, sve je ocjena AAA. Uživali smo cijela familija i naš pas. Nema nama do naše Hrvatske... Vidimo se sigurno još koji put. Hvala na svemu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Praha, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2022
Mirno za odmor

Predivno mjesto za one koji traže mir za opuštanje, a ujedno na pješačkoj udaljenosti od mora od centra grada, gdje se nalaze trgovine i restorani. More doslovno preko puta. Možete odabrati pristup moru postupno i ravno u dubine. Sam smještaj je zadovoljavajući i imate sve što vam treba, ali želim istaknuti prekrasnu veliku terasu s ležaljkama, koja pruža veći dio dnevnog hlada i pogled na more i centar grada u pozadini. Vlasnici su jako ljubazni i susretljivi, hvala im puno. Ovdje ćemo se redovito vraćati.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Ante Knez Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Villa Knez je pregledan 122801 puta od 07.11.2017.