Apartmani AnaGrebaštica - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Ana nalaze se u središtu Dalmacije, u mjestu Grebaštica poznatom po kristalno čistom moru i uređenim plažama. Okružen je zelenilom i čistom prirodom te udaljen od mora oko 200 m. U blizini apartmana nalaze se tri plaže: dvije šljunčane pogodne za obitelj, a posebno djecu i jedna kamenita pogodna za privatniji ugođaj. Ljubitelji biciklizma imaju podosta biciklističkih staza. Apartman je klimatiziran, posjeduje vlastitu natkrivenu terasu s garniturom za sjedenje i uživanje u rano jutarnjoj kavi ili zalasku sunca u večernjim satima. Gosti apartmana imaju osiguran besplatan parking u dvorištu objekta kao i besplatan pristup WiFi internetu i Sat TV. U apartmanima Ana dozvoljeno je držanje kućnih ljubimaca. Apartman se nalazi u prizemlju obiteljske kuće. Sastoji se od moderno potpuno opremljene kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice sa WC-om, tuš kabinom i umivaonikom s ogledalom. U dnevnom boravku nalazi se ležaj na razvlačenje, ormar i dr.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
- Za konačnu rezervaciju potrebno je uplatiti akontaciju 20% od ukupne cijene aranžmana u roku od 2 dana, a ostatak iznosa se plaća po dolasku. U slučaju nedolaska akontacija neće biti vraćena. Idealno vrijeme preuzimanje apartmana je iza 14h na dan dolaska, odjava do 10h na dan odlaska. Boravišna pristojba je uračunana u cijenu. - Navedene cijene za svaki apartman uključuju završno čišćenje apartmana, ručnike i posteljinu. Ručnici i posteljina se mijenjaju jednom tjedno.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 11 km
  • Ljekarna: 11 km
  • Banka: 12 km
  • Pošta: 9 km
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Autobusni kolodvor: 15 km
  • Željeznički kolodvor: 15 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 10 km
  • Disco klub: 12 km
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno u cijenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Koprivnica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2021
Pohvale i preporuke!

Pohvale gospođi Dariji na ljubaznosti, uslužnosti, na prekrasno uređenim i čistim apartmanima. Preporučujem odmor u apartmanima Ana, moderni i jako uredni apartmani (boravili i u Studio apartmanu 2 godine za redom i sad u A2+1). Za osobe koje traže mir, udaljeno od buke i ljetne gužve, a opet plaža blizu, 5 min pješke, pogodna za djecu. Gospođa Darija uvijek nasmijana, uslužna i jako ljubazna. Blizu Magistrale (apartmani odmah ispod Magistrale, ali se nikakva buka od ceste i automobila ne čuje), tako da se ne treba gužvati po uskim i prometnim ulicama Sve pohvale i za domaćine i za apartmane i za pristupačne cijene! Ocjena 5+ i preporučujem osobama koje se žele odmoriti u manjem mjestu. Tamara, Koprivnica!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2019
Pravi odmor!

Apartman je iznimno lijep, čist, uredan, pristupačne cijene. Domaćini preljubazni i za gosta uvijek na usluzi. Posteljina i ručnici se redovno mijenjaju. Plaža je u blizini. Idealna za obitelji s djecom. Vraćamo se godinama i vraćat ćemo se još dugo! Sve pohvale i preporuke!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Warshava, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ana, Kolovoz 2018
Odlično

Urednost, ljubaznost domaćina, odličan krevet.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Darija Gašperov Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Ana je pregledan 55415 puta od 31.05.2015.