Apartmani AnkoraBrist - Split i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Brist i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Ovi skladno uređeni i jednostavno opremljeni apartmani za odmor smješteni su u obiteljskoj kući u Bristu, mjestu na makarskoj rivijeri. Idealni su za boravak veće ili manje obitelji jer na prvom katu se nalaze A2 2 i A3 2 koji raspolažu sa dvije spavaće sobe, dok je jedna prolazna, a prostrana terasa od svakog apartmana stvara privatnost i lijepi pogledom na more i otoke. U prizemlju u sklopu velikog dvorišta smještena su dva manja apartmana A3 svaki sa jednom sobom i kupaonicom, odvojenom kuhinjom ali povezano s otvorenom lođom. Sva 4 apartmana imaju zaseban ulaz i pristup bežičnom internetu(WIFI) kao i osiguran besplatan parking u blizini. Uz obalu se proteže novoizgrađena šetnica dužine 5 kilometara idealna za večernju šetnju i opuštanje ali također za turiste koji vole aktivniji odmor uz trčanje, rolanje i vožnju bicikla. Ako tražite oazu mir i odmor uz domaću atmosferu sa svojom obitelji, Brist je idealno mjesto, a naša kuća se nalazi u samom centru mjesta nedaleko od mora, trgovine i restorana.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Utrošak vode i struje te bežični internet i parkirno mjesto su uključeni u cijenu. Akontacija je 20% od ukupne cijene aranžmana. Ostatak do pune cijene dogovorenoga aranžmana plaća se kod dolaska. Plaćanje akontacije se vrši uplatom novca na naš bankovni račun. Check in: 14 sati, check out: 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 60 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Uz domaće piće prilikom dolaska ljubazni domaćini će vas rado informirati o prirodnim i kulturno-povijesnim znamenitostima i upoznati s običajima i zanimljivostima ovog kraja. Prtljagu ćemo vam rado pomoći nositi!:) Posjetite Park prirode Biokovo, sedam Baćinskim jezerima gdje možete uživati plivajući ili ploveći lađama, ušće rijeke Neretve gdje je popularan kitesurfing kao i duge pješčane plaže, odlazak u poznato marijansko svetište Međugorje(55km), doživite rafting na rijeci Cetini te uživanje u ljepoti našeg mora i prekrasne šljunčane plaže učinit će vaš boravak nezaboravnim. . Dođite i uvjerite se! Rado ćemo biti vaši domaćini!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ankora
Anamarija Visković Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki, Slovački, Poljski,
Oglas Apartmani Ankora je pregledan 7041 puta od 06.03.2020.