Apartmani SpeedboatBrela - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Moderan smještaj s prekrasnim pogledom na more, drugi red do mora (cca. 40 m). Apartman A4 1 / na 2. katu /je luksuzno opremljen i namijenjen je za 4 osobe s mogućnošću dodatnog ležaja ili dječjeg krevetića. Sastoji se od kuhinje, dvije spavaće sobe (prolazi se iz jedne sobe do druge), svaka soba ima svoje vlastito kupatilo. U svakoj sobi je LCD, klima uređaj, WIFI. Apartman A4 2 /prizemje/ je apartman od cca 70m2. Je to moderan apartman sa velikom kuhinjom i blagavaonicom s LCD, ima dvije sobe koje su moderno opremljene, svaka ima svoju kupaonu, klimu. Sobe imaju zajedničku veliku terasu-balkon s prekrasnim pogledom. Parkiranije auta je u garaži. Mogućnost korištenja roštilja. Market je cca 70 m od apartmana. Plaža se nalazi 30 m od apartmana. U blizini od 100 m su restorani La Bomba, Mediteran i Ivandića dvori. Udaljenost od Makarske je 10 km. Studio apartman A2 Rustical je apartman namijenjen za 2 ljude, koje žele poseban i čudesan odmor i istovremeno doživit avanturu na tradicionalni dalmatinski način. U starom Etnoselu ŠOŠIĆI koje se nalazi samo cca 300 m od mora

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje deposita je u iznosu 200€ ili po dogovoru na račun odmah i ostalo po dolasku. Vrijeme otkazivanja smještaja s mogućim povratom dijela depozita je min. 2 mjeseca prije početka / u slučaju smrti/ Otkazivanje 14 dana prije početka je bez povrata novca Dodatni /3-ći/ ležaj u sobi se naplaćuje od 15€ do 20€ Vrijeme dolaska je nakon 11. 00 h. Odlazak je do 9. 00 h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Plaćanje deposita je u iznosu 200€ ili po dogovoru na račun odmah i ostalo po dolasku. Vrijeme otkazivanja smještaja s mogućim povratom dijela depozita je min. 2 mjeseca prije početka / u slučaju smrti/ Otkazivanje 14 dana prije početka je bez povrata novca Dodatni /3-ći/ ležaj u sobi se naplaćuje od 15€ do 20€ Vrijeme dolaska je nakon 11. 00 h. Odlazak je do 9. 00 h.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 80 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 60 km
  • Sportske aktivnosti: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Studio apartman A2 Rustical je apartman namijenjen za 2 ljude, koje žele poseban i čudesan odmor i istovremeno doživit avanturu na tradicionalni dalmatinski način. U starom Etnoselu ŠOŠIĆI koje se nalazi samo cca 400 m od mora /posebna stara kućica , koja nije dio apartmanov speedboat A4+1 a A4+2/. Informacije i dodatne video šaljemo na whatsap ili mail. Upozorenje Kupatio nije dio sobe ali starovički se nalazi ispod kuće. Ima 8m2 i je samo vaše.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Speedboat
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
CHORZÓW, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2021
Superrr !!!

Fantastičan stan! Sve izgleda isto kao na slikama. Stan je dobro održavan i vrlo čist. Vrlo dobro opremljena kuhinja: tanjuri, zdjele, lonci, čaše, mikser, mikser, aparat za kavu, kuhalo za vodu itd. Klimatizirano u svakoj sobi. Dvije kupaonice su luksuz i udobnost. Balkon veći nego što se vidi na fotografijama. A pogled ... wow Hvala još jednom i veliki pozdrav. Ewelina Banasik s obitelji (6.-18. 08. 08. 2021)

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Nové Mesto nad Váhom, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2021
Prekrasan i opuštajući odmor

Posjetili smo četveročlanu obitelj Brela i odsjeli u apartmanu za 4 + 1 gliser. Domaćini su nam uvijek bili dragi i dobrodošli, velika obitelj. Apartman moderno namješten i lijep vrt u okolici. S balkona se pruža prekrasan pogled na more, Brač i Hvar. Smještaj je u mirnom dijelu Brela, gdje ćete pronaći opuštanje, ali vam istovremeno neće biti dosadno. U blizini je zgodna trgovina, restoran s izvrsnom kavom, hranom i sladoledom. Od smještaja stepenicama niz prilaz plaži. Čista voda, bistra, izvrsna za obitelji s djecom. Preporučujemo i rado ćemo se jednom vratiti.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Lutin, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2020
Veliko zadovoljstvo

Bili smo u stanu u prvoj polovici lipnja, fotografije točno odgovaraju, pogled na more i iz nižih apartmana je predivan, a za mnoge manje plaže to je zaista nekoliko minuta, do najbližih 2 Domaćini su jako simpatični, komunikacija se odvija s rodnim Slovakom koji živi ovdje. Kuhinja je vrlo dobro opremljena, nedostajalo nam je ništa, čiste sobe, kvalitetan namještaj i kreveti, obje kupaonice čiste i bez problema. Jedina dva moguća nedostatka: kupaonice se moraju prozračiti prema hodniku i spavaćoj sobi, a stari roditelji žive u stražnjem dijelu prizemlja (vrlo lijepo!), Dok izolacija nije potpuno savršena - ali odnosi se prvenstveno na kupaonice i hodnik s kuhinjom

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Adriana Šošić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Slovački,
Više o domaćinu

Hvala vam da ste se zainteresirali baš za naše prekrasne apartmane u srcu Dalmacije Brelima... Mi vas srčano isćekujemo, bit će vam kod nas divno i nezaboravno...

Oglas Apartmani Speedboat je pregledan 106715 puta od 06.03.2015.