Apartmani BonacaMimice - Split i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Izgradili smo našu kuću kao obiteljski dom koji sadrži 3 prostrana apartmana, po jedan na svakom katu i zasebnim velikim terasama. Oko kuće se nalazi zajednički prostor s roštiljem i sjenicom. S terasa se pruža prekrasan pogled na obližnje otoke i poluotok Pelješac. Kuća je okružena malim vrtovima u kojima rastu autohtone biljke poput lavande, ružmarina, vrijesa, kadulje a sve je ograđeno ručno rađenim tradicionalnim kamenim zidovima. Tu je i nekoliko stabala masline od čijih plodova pravimo ulje koje pakiramo kao male suvenire za naše goste. Iza kuće je noću osvjetljen veliki parking, samo za naše goste. Do prekrasne pješčano-šljunčane plaže (300 m od kuće) se stiže pješke ili autom. .

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način rezerviranja apartmana: 1. Vi nas kontaktirate pomoću priloženog formulara, e-maila ili telefona. 2. Mi Vam se javimo povratno da potvrdimo dostupnost apartamana (koja vrijedi 24 sata) i način plaćanja 3. Za potvrdu rezervacije potrebno je avansno uplatiti 30% ukupnog iznosa. Molimo vas da nam pošaljete e-mail s potvrdom o uplati akontacije kako bi zadržali apartman slobodnim za Vas. Ako uplatu ne izvršite unutar 48 sati, morate nam se opet javiti da potvrdite dostupnost apartmana 4. Kada primimo uplatu poslat ćemo Vam e-mail da vas obavijestimo da je rezervacija potvrđena. 5. Ostatak iznosa plaćate na dan dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Pomažemo u organiziranju jednodnevnih izleta na otoke, unutrašnjost, obalu. Nedavno je uređeno penjalište za sportsko penjanje (12 smjerova 5-8 kategorije). Iznad kuće je makadamska cesta savršena za trčanje, vožnju biciklom i šetnju (20 km. )
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Bonaca
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Warszawa, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2022
Praznici

Apartmani se nalaze u mirnom dijelu grada. Dobro opremljeni apartmani. Na imanju se nalazi namjenski prostor za roštilj i mjesto za odmor na ležaljkama. Tu su i masline i smokve. Do plaža je potrebno oko 10 minuta lagane šetnje, spust je prilično strm, u blizini je trgovina, pošta, štand s povrćem. Domaćini su bili jako ljubazni, počastili su nas smokvama, a djecu palačinkama. Po dolasku u hladnjaku, Čekala nas je boca ohlađene vode i domaće pivo. Na dan odlaska gospodin Ibrahim nam je poklonio krckalicu za orahe, vrećicu sa suhim biljem, a djeca su od domaćina dobila knjigu. Preporučam boravak kod gospodina Ibrahima i njegove supruge, kao mjesto za miran odmor i bazu za putovanja u gradove Split, Omiš ili Makarsku rivijeru.

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Pécs, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2021
Obiteljski odmor

U stanu smo proveli 10 dana s djecom. Bio je to sjajan odmor, svi su zaista uživali. Kuća se nalazi u mirnom predjelu, okružena velikim vrtom. Plaža je udaljena 10 minuta pješice. Cesta je pomalo strma jer kuća stoji na padini, ali zauzvrat pogled s terase nadoknađuje sve. Odlični su i izleti u smjeru starog sela i planine. Također s prekrasnom panoramom. Apartman je udoban, čist i dobro opremljen, ima sve što osigurava ugodan boravak. Naši domaćini su beskrajno ljubazni i uslužni, hvala vam na nezaboravnom odmoru!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Bonaca, Srpanj 2015
Prekrasan pogled

Lijep i čist apartman, prekrasnog pogleda na more. Puno prostora i zelenila oko kuće. Predivne dvije plaže u mjestu. Domaćini su izrazito ljubazni i dostupni za svaku pomoć ako treba.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala.

Najljepše zahvaljujemo na komentarima.Zadovoljstvo gosta je i naše.

Kata Ujević Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Francuski,
Oglas Apartmani Bonaca je pregledan 53697 puta od 28.07.2014.