Kuća za odmor Korak do Mora Astrid Brač - Otoci

cijena od € 120 na noć
Opis objekta

Jedinstven apartman. Udaljen 20 metara od mora. Privatni parking (2auta) i privatni ulaz na put do plaže koja je udaljena 50 metara. Apartman je jedini sa klima uređajom u ovoj uvali, te gosti mogu koristiti beplatan WiFi, 2 e-bike-a i 2 SUP-a- Na terasi se nalazi i vanjski tuš sa pogledom na more. Ovaj oglas obuhvača 2 odvojena apartmana - uključena u cijenu. Prvi je veći apartman 40m2 sa dvije spavaće sobe (1 dvosobni krevet, 1 jednosobni krevet i kauč na izvalačenje za jednu odraslu ili dvoje mlađe djece) kuhinja, kupaona i dnevni boravak. Drugi je studio u suterenu (oko 10 m2) sa krevetom na kat, kupaonom i pomoćnim ležajem. Apartmani su novo izgrađeni 2018. godine. Apartmani su potpuno samoodrživi i napajaju se putem solarnih panela. Apartman je sljubljen uz još jedan jednaki apartman kojega naša obitelji koristi i koji se ne iznajmljuje. Vi ćete biti jedini gosti i imati ćete zaseban ulaz na plažu. Plaža Vela Farske je malo posječena i jedan od rijetkih bisera otoka Brača.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in je u 15:00 I check out je u 10:00. LJeti je izrazito Velika gužva u trajektnoj luci u Splitu, stoga računajte stići u luku Split i do 60 minuta prije polaska trajekta. Preporučamo da dođete na odredište dok ima sunca da se možete upoznati sa apartmanom i sadržajem. Posljednjih 1km ceste je makadam koji je održavam ali savjetujemo da vozite polako i oprezno. Put do apartmana i parkirališta je uzak ali je dovoljno širok i za prolazak većeg SUV-a. Pošto nema trgovina u blizini, večina naših gostiju kupovinu obavi prije dolaska na odredište u Splitu ili Supetru. Najbliža trgovina je u Bolu, ali NAPOMENA put uz more do Bola zahtjeva off-road vozilo ili izrazito vještog vozača, svakako ne ići tim putem ako dolazite sa niskim ili sportskim automobilom. Struja dolazi iz solarnog sustava i korištenje vlastitih uređaja koji puno troše (500W+) nije dopušteno. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 1/3 punog iznosa, te ostatak uplačujete na isti račun 3 tjedna prije dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije je moguć ukoliko je rezervacija otkazana unutar 7 dana od datuma rezervacije i uplate akontacije. Povrat akontacije nije moguć ukoliko je akontacije uplaćena 3 tjedna ili ranije od dogovorenog dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 10 m
  • Restoran: 1.8 km
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 8 km
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Zračna luka: 24 km
  • Marina: 45 km
  • Disco klub: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Za vrijeme boravka na raspolaganju imate 2 električne bicikle i 2 SUP daske.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Korak do Mora Astrid
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Astrid Bezmalinović Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Španjolski,
Više o domaćinu

Pozdrav, Ja sam kćer od vlasnice apartmana.

Oglas Kuća za odmor Korak do Mora Astrid je pregledan 22718 puta od 05.06.2021.