Apartmani JadrankaPag Mandre - Otoci

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

3 apartmana (35 m2) na otoku Pagu (Mandre) Svaki ima zaseban ulaz. Apartman ma 1 sobu sa bračnim krevetom (160x200), dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (150x190) i kuhinjom, kupaonica sa tuš kadom i mali balkon. Zajednička perilica rublja. Na otok se može preko mosta (autocestom) ili trajektom iz pravca Senja, po izboru. Apartmani su smješteni u obiteljskoj kući na prvom katu u centru, samo 5 minuta hoda do plaže. Plaže su kroz cijelo mjesto (nije potreban auto) – kamenito šljunčane - pogodne za djecu, sa kristalno čistim morem. U blizini se nalaze i pješčane plaže( 10 min autom). Mjesto ima nekoliko restorana (udaljeno 50-200 m), kafića, ribarnicu, pekaru, malu tržnicu, dvije trgovine, ljekarna. frizer, bankomat, dječje igralište. U dvorištu se nalazi velika okućnica sa stolovima, kaminom, dječjim toboganom te osiguran parking. Trgovine, tržnica, ribarnica... Pećnica, štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, kuhalo za vodu, štapni mikser, mikser za kolače (sol, papar, ulje, ocat, . .

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija je moguća uplatom 2-4 noćenja na račun - ovisno o duljini boravka, vrijeme odlaska u 10:00 (po prethodnom dogovoru), vrijeme dolaska 13:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 60 m
  • Banka: 7 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 7 km
  • Željeznički kolodvor: 75 km
  • Zračna luka: 75 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 6 km
  • Nacionalni park: 75 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Klima, Internet, max TV uključeni u cijenu. - dobrodošlica - hladni napitak - Vožnja ribarskim brodom 1 sat - GRATIS (samo za goste apartmana) - Mogućnost ribolova mrežama u ranim jutarnjim satima 😊 (samo za goste apartmana) - mogućnost dostave bezglutenskog kruha ili peciva – te nabavku ostalih gf namirnica ( savjeti o kupovini gf namirnica i snalaženju na otoku)
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Jadranka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Kezmarok, Slovačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2020
zadovoljstvo

Ovdje smo proveli prekrasan odmor. Sve je bilo super. Smještaj lijep i čist u blizini mora i trgovina. Preporučujemo !! Pozdrav i hvala.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Drago mi je da ste proveli ugodan odmor. Nadam se da ćemo se koš vodjeti jer ova godina sa Covid 19, onemogućila je kontakte kao inače. Hvala i sretno

Bratislava, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Jadranka, Lipanj 2019
super

Boravili smo ovdje početkom srpnja, bilo je sjajno. Vjerojatno najopremljeniji stan za sve vrijeme odlaska u Hrvatsku. Bilo je stvarno sve i još mnogo toga. Parkiranje u hladu, veliki vrt s prostorom za sjedenje i roštiljem. Do najbliže plaže oko 5min pješice, lagano uzbrdo. Dostupne opcije za kupnju hrane, u roku od 5min hoda sve, kava, bankomat, trgovina, pivo, pekara ... Jadranka i Arzen su vrlo dragi ljudi, pomažu, savjetuju, osiguravaju ... oni su stvarno dobri dom. Isto tako želimo im zahvaliti na velikom odmoru.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Hvala na lijepim riječima. Drago nam je da ste proveli lijepi odmor. Sve najbolje

novo mesto, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Jadranka, Kolovoz 2016
Super

Boravili smo 2016. u kolovozu, bilo je odlično.. ljubazni domaćini.. okućnica prilagođena djeci.. čisto more.. malo mjesto, za pravi odmor.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Zahvala

Hvala puno ..pozdrav svima

Prikaži sve komentare
Obitelj Šupraha Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Nudimo Vam smještaj u obiteljskoj kući u prekrasnom, mirnom mjestu Mandre. Osim privatnog smještaja u našoj ponudi nalazi se izlet brodom za goste apartmana do obližnjih otočića i uvala. Posjetite nas i uživajte! Vaši domaćini – Jadranka i Arsen Šupraha

Oglas Apartmani Jadranka je pregledan 81477 puta od 17.01.2015.