Apartmani AnetaBrač Postira - Otoci

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Aneta nalaze se samo minutu od prekrasne šljunčane plaže Molo Lozna. Sve smještajne jedinice su novouređene i potpuno opremljene.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30%. Ostatak iznosa plaćate pri dolasku u apartman. Vrijeme dolaska je od 14:00h, a odlaska do 10:00h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Aneta
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Beograd , Srbija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Divno iskustvo

Sve pohvale za domaćine apartmana: od dogovora, dočeka, preko opremljenosti apartmana i higijene do informacija o aktualnim dešavanjima u Postiri. Djeci i meni je bilo jako zgodno jer je plaža na dva minuta od apartmana, sve je kao na fotografijama, i svaki detalj u prostorijama funkcionalno osmišljen. Plaža odgovara različitim kriterijima: deca mogu da skaču s mola u more, iznajmiti sup ili pedalinu, može se uživati u miru i tišini malo dalje na stijenama, a kafić na plaži je nenametljiv i sa sjajnom uslugom. Lokacija apartmana odlična, parking se nađe vrlo blizu, sve je komotno i mirno. Do centra vodi šetnja uz more od petnaestak minuta. Do pješčane plaže Lovrečina ima desetak minuta vožnje, a do Zlatnog rata 50 min. Od trajektne luke u Supetru ima 15-20 min vožnje kroz hladovinu borova. Lako je i za nabavku, a kao solo mami dvoje djece (12 i 8 god) ništa mi nije bilo naporno ni komplicirano za nalaženje ili kretanje s djecom po otoku. Postira je idealan izbor kako za miran tako i za aktivan odmor jer ima zgodnu poziciju na Braču, a samo mesto je vrlo šarmantno i ima prelijepu boju neba u suton. Deci je bilo važno da imaju dobru WiFI konekciju, i to smo imali, i sve u svemu rado bismo se vratili sljedeće godine i poveli prijatelje. Hvala obitelji Jelinčić na gostoprimstvu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2019
Posebna preporuka

Apartman u kojem smo boravili je bio upravo onakav kako je opisan, dobro opremljen, uredan i čist, s prekrasnom terasom i pogledom na more i plažu, od koje je udaljen zaista minutu. Pozicija apartmana omogućava aktivan odmor za plivanje, bicikliranje, šetnje uz more, ali i miran odmor za one koji to žele te bismo takav smještaj preporučili svima Domaćini su izuzetno gostoljubivi i uslužni te se trude da udovolje svim željama i potrebama gostiju.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Marko Jelinčić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Aneta je pregledan 50840 puta od 09.12.2015.