Apartman Ella Sea ViewBrač Bol - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Brač Bol i regiji Otoci!
Opis objekta

Smješten u Bolu u regiji otoka Brača, apartman se nalazi na pješačkoj udaljenosti od svih plaža. Dvije su najbliže plaže, 400m i 450m od apartmana, cca 5 minuta hoda. Zovu se Mali Rat Beach i Borak Beach. Plaža Zlatni Rat je također u blizini (cca 15 minuta hoda). Ovaj vrlo lijep apartman pruža smještaj s prekrasnim pogledom na more, besplatnim WiFi-jem i kabelskom TV-om te besplatnim privatnim parkiralištem ispred apartmana. Centar grada udaljen je nekoliko minuta hoda i nudi sve sadržaje, uključujući restorane, trgovine i kafiće. Obližnje zanimljivosti uključuju vinariju Stina i školu kitesurfinga Bol. Apartman je potpuno opremljen, što vam omogućuje uživanje u svakom trenutku vašeg odmora. Apartman ima 40 m2, s mašinom za pranje suđa i mašinom za pranje rublja, s odličnim klima uređajem kao i podnom grijalicom. Sve je na pješačkoj udaljenosti, auto nije potrebno.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
MOLIMO, KONTAKTIRAJTE NAS UKOLIKO BISTE REZERVIRALI VIŠE OD 10 DANA, MOŽETE DOBITI POPUST. Prijava: 15:00 - 12:00 sati Odjava: 6:00 - 10:00 sati
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U sezoni (lipanj, srpanj, kolovoz, rujan): Rezervacija je potvrđena nakon uplate akontacije u iznosu od 15% od ukupne cijene smještaja. Ostatak iznosa treba uplatiti 30 dana prije dolaska. Ukoliko se ne plati ostatak iznosa u navedenom roku, rezervacija će biti otkazana. Akontacija se ne vraća. Ostali mjeseci: Rezervacija je potvrđena nakon uplate akontacije u iznosu od 10% od ukupne cijene smještaja. Ostatak iznosa treba uplatiti 15 dana prije dolaska. Ukoliko se ne plati ostatak iznosa u navedenom roku, rezervacija će biti otkazana. Akontacija se ne vraća. Ukoliko je plaćen cijeli iznos rezervacije smještaja (mogućnost popusta), a dođe do otkazivanja prije više od 30 dana prije dolaska, iznos rezervacije se vraća, ali umanjen za pokriće troškova otkaza i slanja novca u vrijednosti 10% iznosa rezervacije smještaja. Ukoliko dođe do otkazivanja prije manje od 30 dana prije dolaska, iznos rezervacije se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 40 m
  • Zračna luka: 900 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Poklon dobrodošlice vas čeka. Restoran Pizzeria Navigation: 100 m Restoran Restaurant Ranch: 100 m Trgovina: 50 m Plaža Mali Rat: 400 m Plaža Borak: 450 m Plaža Zlatni Rat: 1 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ella Sea View
Nataša Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, zadovoljstvo nam je pružiti vam veselu dobrodošlicu! Vaša prisutnost nas čini vrlo sretnima. Nadamo se da ćete uživati u Bolu. Slobodno nam se obratite putem mobitela, vibera, whatsAppa ili mailom ukoliko vam nešto zatreba ili imate bilo kakvih pitanja. Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Hvala vam što ste naši gosti.

Oglas Apartman Ella Sea View je pregledan 8636 puta od 17.09.2021.