Apartmani Ivan BačićKorčula Blato - Otoci

cijena od € 32 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Korčula Blato i regiji Otoci!
Opis objekta

Uvala Karbuni je zaštićena od vjetra prekrasnim otočićem Zvirinovikom i danas su omiljeno sidrište jahtaša. Svega nekoliko stotina metara od Karbuna nalazi se niz otočića koji su savršena destinacija za skrovito kupanje, ronjenje i izlete kajakom. Uvala je idealna destinacija za obiteljski odmor, a do Blata vodi asfaltirana cesta koja prolazi kroz slikovite vinograde i maslinike. Apartmani Ivan Bačić smješteni su nasuprot otočića Zvirinovik, prvi red do mora, privatna plaža, osiguran vez za brod. Na plaži su ležaljke koje su uključene u cijenu. Apartmani su kompletno uređeni. Idealni su za grupu prijatelja. Imaju zajednički grill prostor. Mogućnost organiziranja izleta sa agencijama, privatna poduka jedrenja na dasci, iznajmljivanje broda. Obiteljski restoran koji se nalazi svega 300 metara od apartmana idealno su mjesto za kušanje dalmatinskih delicija. U neposrednoj blizini kuće (50 m) ove godine otvara se fast food (pizza), te trgovina sa kruhom, pecivima i svježim voćem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje na žiro račun, akontacija 20%, a sve u dogovoru sa vlasnikom. Rezervacija (status: čekanje) apartmana je 24 sata. Nakon plaćanja akontacije gost potvrdu šalje e mailom gdje se rezervacija potvrđuje. Vrijeme ulaska u apartman je 14, 00 sati na dan dolaska, a ukoliko apartman bude spreman i ranije gosti će biti obaviješteni. Vrijeme odlaska iz apartmana je najkasnije 9, 30 sati ujutro.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Centar: 4 km
  • Restoran: 300 m
  • Ljekarna: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Zračna luka: 4 km
  • Sportske aktivnosti: 4 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Mogućnost organiziranja izleta sa agencijama, privatna poduka jedrenja na dasci, iznajmljivanje broda. Gostima koji ostaju 7 dana domaćini daruju piće dobrodošlice koje je uključeno u cijenu a gostima koji ostaju dva tjedna (15 dana) ljubazni domaćini daruju ručak ili večeru gratis (prema dogovoru sa gostima).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ivan Bačić
Ivan Bačić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Slovenski,
Oglas Apartmani Ivan Bačić je pregledan 14422 puta od 14.01.2016.