Apartman BiševoBiševo - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Biševo i regiji Otoci!
Opis objekta

Studio apartman je smješten na otoku Biševo, jugozapadno od otoka Visa. Na Biševu su samo 3 naseljene uvale, od kojih je Salbunara najmanja i nije na meti svakodnevnih turističkih izleta. U uvali je 11 kuća, mala pješčana plaža, duge i glatke stijene za sunčanje i dobra ravnoteža sunca i sjene borova. Studio je u potkrovlju nove kuće te nudi komfor modernog apartmana. Namještaj je novi i dolazi iz IKEA-e: MALM krevet širine 140 cm i sofa na razvlačenje do 160 cm širine. Malo kupatilo ima tuš s toplom vodom. Voda je kišnica i povoljna je za piće. Štednjak je kombinacija plinskog i električnog uz pećnicu s ventilatorom. Tu je i klima uređaj. Pušenje u apartmanu nije dozvoljeno. Marazzi pločice nalikuju drvu te uz drveni krov i grede stvaraju ugodnu atmosferu. Već na izlazu iz kuće vas dočekuje miris mediteranskog bilja, zvuk cvrčaka i okus soli. Cijeli otok odiše netaknutom prirodom a pejzaži su lijek za oči i dušu. Do plaže vas dijeli 50-tak metara.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijene su za cijeli apartman i odnose se na noćenje. Cijena uključuje boravišnu pristojbu, posteljinu i ručnike za kupatilo (tjedna izmjena). Rezervaciju potvrđujemo nakon što na naš žiro račun primimo avansnu uplatu od 20% ukupne cijene smještaja. Ostatak se podmiruje nakon dolaska u apartman – ili novom uplatom na žiro račun, ili gotovinom. Nije moguće plaćanje kreditnom karticom. Preferiramo odlazak/dolazak gostiju subotom i nedjeljom-ostali dani u tjednu jedino uz prethodni dogovor. Inače su ljudi na Biševo opušteni i većinom šetaju u kupaćem kostimu. Dobar je običaj pozdraviti ljude koje sretnete, a nema ih puno. Svakako nas kontaktirajte vezano za pomoć pri dolasku. Možemo vam pomoći savjetom. Ugodan boravak u Salbunari i na Biševu
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Restoran: 600 m
  • Doktor: 10 m
Vrsta plaže
Pješčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Iako na Biševu nema dućana, svako jutro u 9 sati dolazi brodska linija. Tako možete iz dućana u Komiži dobito stvari koje naručite dan ranije. U apartmanu je veliki frižider u koji možete spremiti hranu koju ste donijeli. Možete koristiti i vanjski roštilj uz našu pomoć. Susjedna uvala je udaljena 15 minuta hoda i u njoj su 2 restorana. Ne primaju kreditne kartice već samo gotovinu. Biševo je savršeno za šetnje i trčanje u prirodi pa svakako ponesite prikladnu obuću. Pješke možete doći i do Modre špilje do koje vam treba oko 50-60 minuta. More oko Biševa je među najbistrijima na svijetu, pa ćete svakako uživati ako volite more, a naročito ako volite roniti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Biševo
Andrej i Rita Mardešić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Školovanjem i poslom sam duže vezan za Split i Kaštela, no od ranog djetinjstva provodim nezaboravna ljeta na Biševu. S Biševa potječe moja obitelj, a moj je otac jedan od rijetkih stanovnika Biševa. Naša kćer Rita ( 385994257388; ritamardesic@gmail. com) vodi brigu o Vašim rezervacijama i smještaju. Pitajte je za savjet o dolasku na Biševo.

Oglas Apartman Biševo je pregledan 27974 puta od 19.02.2017.