Apartmani Domina De CarmelSveti Filip i Jakov - Zadar i okolica

cijena od € 55 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sveti Filip i Jakov i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartman se nalazi u samom srcu mjesta Turanj. Do same plaže, udaljenost je 1 minuta šetnje. Nedaleko objekta, nalazi se i sportski teren/igralište, trgovine, restorani, konobe, caffe, snack i sladoled bar.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija apartmana potvrđuje se uplatom na račun u iznosu 30% od ukupne cijene, a ostatak iznosa po dolasku. Važeću osobnu iskaznicu/putovnicu predajete domaćinu odmah po dolaska, radi prijave Turističkom uredu. Isti se vraćaju po unosu. Smještaj je na raspolaganju od 14:00 h na dan dolaska, te do 10:00 h na dan odlaska. Svako naknadno zadržavanje iza 10:00 povlači još 1 noćenje za naplatu.U slučaju nepridržavanja kućnog reda, domaćin ima pravo otkazati gostu daljnje pružanje usluge.U svakom objektu - dostupan je po 1 pomoćni krevet- uz nadoplatu od 10 eur po noćenju Nije dozvoljeno dovoditi ostale goste u objekt, bez dozvole domaćina. Napomena: Za boravak kraći od 4 noći cijena smještaja se uvećava za 30%.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja - nema povrata akontacije
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 4 km
  • Sportske aktivnosti: 80 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Gostima su besplatno na raspolaganju grill kućica i WI FI. Za bezbrižan odmor tu je i natkrivena sjenica sa stolom i klupom za opuštajuće trenutke. Apartman je opremljen sa flat TV ekranima u svakoj sob,klimom i kuhinjom sa svom opremom. Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u okviru objekta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Domina De Carmel
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Polska, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Domina De Carmel, Lipanj 2022
Fantastičan stan

Toplo preporučujem apartmane Domina de Carmel. Apartman je velik i prostran (definitivno je veći nego na slikama) Savršen za obitelji s djecom. Gostima je na raspolaganju veliki vrt, roštilj, trampolin. Apartman se nalazi vrlo blizu mora, sve je nadohvat ruke, trgovine i restorani. Domaćini su jako ljubazni, po potrebi daju savjete i pomoć. Ipak, pružaju maksimalnu privatnost i mir da provedete svoj odmor iz snova u prekrasnoj atmosferi. Preporučam jer se stvarno isplati. Pozdrav domaćinima, Andrzej s obitelji

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Šentjernej, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Domina De Carmel, Srpanj 2022
Komentar

Potpuno opremljen, veliki, dobro održavan stan na mirnoj lokaciji. Dvorište u hladu, dovoljno mjesta za igru. Odličan domaćin. Plaža, trgovina, pekara, barovi, sve na dohvat ruke. Vrlo pogodno za obitelji s malom djecom. Sigurno ćemo se opet vratiti

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prestranek, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2020
Savrseno!

Funkcionalan apartman sa svom opremom, koja je potrebna. Sitni detalji i male paznje sa strane domacina su nas boravak ucinili savrsenim (npr. hladno pice i svjeze voce, koje je jako prijalo nakon dugog puta). Idelano za parove i porodice, u moderno opremljenoj spavacoj sobi ima dovoljno mjesta za djeciji krevetic i igracke. Preporucujemo svakome!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Đurđica Mikac Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Dijelimo istu radost putovanja, bit ću Vaš domaćin

Oglas Apartmani Domina De Carmel je pregledan 30425 puta od 04.07.2019.