Apartmani DomitrovićPirovac - Šibenik i okolica

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novouređena obiteljska kuća u kojoj se nalaze 4 kompletno opremljena luksuzna apartmana, u mirnom dijelu Pirovca. Sav namještaj i svi uređaji su pomno birani kako bi zadovoljili visok nivo i kako bi gostima bilo što udobnije te da se osjećaju kao kod kuće. Udaljenost do centra i plaže je cca 5min hoda, do prvog dućana cca 1min hoda. U blizini se nalaze NP Krka, Vodice, Vransko jezero, Šibenik.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija se plaća u visini cijene 2 noćenja. Vrijeme dolaska/odlaska je 10h/16h, međutim ako apartman dan ranije/iza nije iznajmljen možemo se dogovoriti oko drugog termina dolaska/odlaska.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 40 m
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Marina: 200 m
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gostima su na raspolaganju dva bicikla veličine M i dva bicikla veličine L bilo za višednevni najam (uz naplatu) bilo za jednokratno korištenje (bez naplate). Svaki apartman ima osigurano parkirno mjesto ispred kuće. Svaki apartman je opremljen s nužnim kupaonskim i kuhinjskim sadržajem ( tekući sapun, gel za tuširanje, osvježivač, toalet papir, tablete za perilicu suđa, spuživca i sredstvo za ručno pranje suđa, maslinovo ulje, začini).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Domitrović
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Kępno, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2021
Preporučam!

Dobro opremljen stan. Veliki hladnjak, perilica posuđa, pećnica i mikrovalna pećnica + sve što vam je potrebno u kuhinji. Udobni kreveti, čisti i uredni. Domaćini uslužni i jako ljubazni. Odličan kontakt! Mirno okruženje i ukusne smokve nadohvat ruke. Iznenađenje dobrodošlice za goste. Idealno polazište za izlete u Zadar, Trogir i Vodice ili za izlete na Kornate, Krku i druge. Preporučujem prekrasan otok Murter s prekrasnom plažom Riva Podvrške, 25 minuta vožnje automobilom. Toplo preporučujem!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Petra Kulić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Suprug, njegova obitelj i ja smo uredili nove luksuzne apartmane kako bismo gostima ponudili ono što bismo voljeli da nas dočeka kada negdje putujemo. Suprug i ja smo trkači, bavimo se aktivno trail trčanjem (u prirodi i brdima) tako da često putujemo i sami se nađemo u ulozi gosta. Komunikativni, volimo druženje i upoznavati nove ljude.

Oglas Apartmani Domitrović je pregledan 31089 puta od 30.07.2019.