Apartman LavandaSveti Petar - Zadar i okolica

cijena od € 15 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sveti Petar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartman Lavanda za 4 osobe (2 2) se nalazi na 1. katu i ima površinu od 33 m2 balkon 4 m2 sa prekrasnim pogledom na more i okolinu. Apartman ima spavaću sobu s bračnim krevetom (160x200) i velikim ormarom, kupaonu s tuš kabinom i WC-om i kuhinju s blagovaonom i dijelom s tv-om, u kom se nalazi krevet na razvlačenje za još dvije osobe dimenzija 140X190. Iz obje prostorije izlazi se na terasu u hladu velike trešnje. Apartman je uređen 2013. godine i potpuno opremljen. Ima prekrasan pogled na more i maslinike. Kuhinja sadrži dio za pripremanje hrane (štednjak na struju, mali hladnjak s ledenicom, i sve posuđe potrebno za kuhanje), blagovaonski stol za 4-5 osoba. Apartman je klimatiziran. Kuća sadrži 3 zasebne jedinice odvojenih ulaza. Na najbližoj najčešće plaži nema gužve i uvijek ćete pronaći mjesto za ležaljku ili ručnik. Naš suncobran za plažu vam je na raspolaganju, ako vam zatreba.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 30% od ukupnog iznosa plaća se prilikom rezervacije apartmana. Ostatak iznosa (70%) plaća se pri preuzimanju apartmana. Preuzimanje apartmana je moguće između 15:00 i 16:00 sati poslijepodne, ali postoji mogućnost i ranije, temeljem prethodnog dogovora s domaćinima. Izlazak iz apartmana predviđen je između 10:00 i 11:00 sati prije podne. Cijene apartmana nalaze se u cjeniku i izražene su u eurima po danu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Nakon uplaćene akontacije, otkazivanje rezervacije moguće je 30 dana prije prvog dana rezervacije. U tom slučaju, vraćamo uplaćeni iznos akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Željeznički kolodvor: 17 km
  • Zračna luka: 17 km
  • Marina: 3 km
  • Nacionalni park: 200 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Mogućnost korištenja roštilja u dvorištu. Apartman ima klima uređaj i wifi vezu. Plaža se nalazi vrlo blizu apartmana, svega 1 min pješice. Duž cijele obale ima nekoliko vrsta plaža: betonska, šljunčana i pješčana. Svatko može pronaći neki dio koji mu se sviđa. Uz plažu postoji šetnica u duljini od cca 4 km. Još jedna kraća šetnica za pse nalazi se u neposrednoj blizini. U blizini apartmana (300 m) se nalazi restoran, kafića, pekara, kiosk s voćem i novinama. Market (trgovina) od apartmana je udaljena 1000 m ili 10-tak min hoda. U cijenu su uključene sve takse, parking, korištenje svih uređaja u apartmanu, ručnika, posteljine, pribora za jelo i pripremanje hrane te sredstava sa osobnu higijenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lavanda
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Zagreb, Hrvatska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Rujan 2018
Šarmantno

Par koraka od plaže, u šarmantnom apartmanu na katu, s pogledom na more, u hladu velike trešnje, proveli smo nekoliko nezaboravnih dana. Domaćica i susjedi bili su vrlo ljubazni.

Preporučujem za :
rijeka, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2016
Preporučujemo

Stan se nalazi u mirnom dijelu idealnom za odmor, a opet je u blizini većih centara kada želite zabavu. Ona ima prekrasnu terasu s pogledom na more. Još jedna velika prednost je u tome što je stvarno blizu plaže udaljen samo minutu. Nadam se da ćemo opet doći.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Maja Pleše Oglašivač od 2012
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Oglas Apartman Lavanda je pregledan 49517 puta od 17.06.2014.