Apartmani Lavanda DivonaBilice - Šibenik i okolica

cijena od € 46 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Bilice i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Umjetnički apartmani Lavanda (dvoetažni, 65m2) i Divona (40m2) nalaze se u mirnom mjestu Podlukovnik, Bilice blizu Šibenika, dovoljno udaljeni od gradske vreve, a opet nadomak svim šibenskim znamenitostima. Udaljeni su 5 km od autoceste A1 prema Splitu, 2 km od najbliže plaže Banj, 4 km od centra Šibenika, 8 km od shopping centra Dalmare i 16 km od nacionalnog parka Krka. Apartman Lavanda (4 osobe) i apartman Divona (2 osobe 1) su klimatizirani apartmani sa terasama, besplatnim WiF i parkirnim mjestom. Gostima je pruženo na raspolaganje roštilj, ležanjke, dobro opremljena kuhinja i TV/SAT uz piće dobrodošlice domaćina. Ako želite pravi odmor od užurbanog življenja, na dobrom ste mjestu. Želimo vam dobrodošlicu i ugodan ostanak u našim apartmanima!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kao potvrdu rezervacije boravka potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 30% od ukupne cijene. Po primitku uplate dobit ćete potvrdu da je akontacija primljena i da je apartman za Vas rezerviran u dogovorenom terminu i za dogovoreni broj osoba. Molimo imajte na umu da se u slučaju otkazivanja ili izmjene rezervacije sve do 14 dana prije datuma dolaska ne naplaćuje ukupan iznos rezervacije. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu. Vrijeme dolaska od 14:00 sati / Vrijeme odlaska do 10:00 ili sve po dogovoru
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 2 km
  • Plaža: 2 km
  • Centar: 4 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 3 km
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 55 km
  • Nacionalni park: 16 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Goste će dočekati piće dobrodošlice i zakuska s domaćim delicijama. Našim gostima smo na raspolaganju za bilo kakva dodatna pitanja i pomoć tokom boravka u apartmanima.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lavanda Divona
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Tachov, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Lavanda Divona, Srpanj 2017
lijep

Stan je moderan, vrlo maštovito i individualno namješteni i uređeni s velikom verandom. Domaćin Ivan je prekrasan, prijateljski čovjek, njegova žena Dašek dobro. nas je primio su kao stari prijatelji, sve pokazati, zabavljati, pa čak nas je pozvao da rođendanu, koja se održavala s prijateljima, pjevajući svoje omiljene pjesme u dalmatinskom sjaj. Šibenik je lijepa večer šetnja romantiku. Mi jednostavno nisu željeli napustiti

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Odgovor domaćina
Apartmani Lavanda Divona

Draga obitelj Šmehlikova, Hvala vam na prekrasnim komentarima. Izuzetno nam je drago da ste se osjećali ugodno i da sa sobom nosite lijepe uspomene. Nadamo se da ćete opet biti naši gosti! Puno pozdrava od nas (Ivo, Duška i Ivona)

Ivona Zani Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Još kao malu, roditelji su me vodili uvijek sa sobom gdje je bilo klapske pjesme i prave dalmatinske zabave. Taj dio je i dalje ostao u meni, kao i pozitivan i vedar duh uz koji sam rasla. Iako radim i živim u Zagrebu, moji roditelji koji žive u Podlukovniku kao pravi domaćini, svakome će izraziti toplu dobrodošlicu i ugostit onoga tko dođe do nas!

Oglas Apartmani Lavanda Divona je pregledan 7882 puta od 27.02.2017.