Kuća za odmor Dido IveUgljan - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća za odmor Dido Ive nalazi se na otoku Ugljan, u mjestu Čeprljanda. Okružena je velikim maslinikom, vinovom lozom i tradicionalnim mediteranskim biljem, a od mora i plaže udaljena 300 m. U kući se nalazi opremljena kuhinja (ploča, perilica posuđa, napa, mikrovalna pećnica, aparat za kavu), dnevni boravak (TV, klima, kauč na razvlačenje), tri spavaće sobe te dvije kupaonice (perilica rublja, glačalo, fen). Uz sam objekt nalaze se dva parkirna mjesta. Prostrana terasa na kojoj se nalazi i roštilj idealna je za uživanje u zdravom okolišu i ugodnoj klimi. Trajektna luka udaljena je 13 km, a iz nje svakodnevno isplovljavaju trajekt i brod za Zadar u redovitim terminima u razmaku od sat vremena, a vožnja traje 20 min. Otok Pašman udaljen je 35 km, a s Ugljanom je povezan mostom. Otok Ugljan poznat je po bujnoj mediteranskoj vegetaciji, prekrasnim uvalama i plažama, moru izvanredne čistoće te raznim sportskim sadržajima (biciklizam, pješačenje). Mogucnost najma bicikla i daske za surfanje

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak: od 15:00 h Odlazak: do 09. 00 h Tri dana od rezervacije potrebno je uplatiti 30% cjelokupnog iznosa, a prvi dan po dolasku plaća se cjelokupni iznos. Na upit gosta moguce je staviti jedan pomocni lezaj u sobu, koji se placa 8 eura po danu. Na upit gosta moguce je staviti krevetic za bebe, usluga je besplatna. Naplacuje se kucni ljubimac 8 eura po danu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 700 m
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 6 km
  • Sportske aktivnosti: 600 m
  • Disco klub: 700 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U želji da našim gostima boravak učinimo što ugodnijim na samom početku dočeka ih piće dobrodošlice. Nudimo mogućnost najma bicikala. Na otoku Ugljanu nalazi se pet biciklističkih staza, različite težine. U neposrednoj blizini kuće za odmor Dido Ive (500 m) nalaze se teniski tereni te teren za mali nogomet i škola ronjenja (700 m) koja organizira tečajeve ronjenja i jednodnevne izlete u lokalno podmorje sa stručnim timom instruktora ronjenja. Mjesto Ugljan je jedino pretežito nizinsko mjesto na otoku Ugljanu što ga čini pogodnim za pješačenje i hodanje. Na prekrasnoj pješčanoj plaži Mostir (udaljenost:700 m) može se igrati odbojka u plićaku, a idealna je za neplivače i djecu. U blizini otoka nalaze se prirodne ljepote kao što je NP Kornati.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Dido Ive
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Kolovoz 2023
Odlično

Vrlo lijepa, čista i udobna kuća u mirnom okruženju, par minuta od plaže, s predivnom prostranom terasom, opremom za roštilj i svime što je potrebno za ugodan odmor. Domaćica vrlo ljubazna i uslužna. Gušt je bio boraviti, kako u kući, tako i u samom mjestu Čeprljanda.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Lipanj 2022
Sve pohvale

Prostrano, čisto, opremljeno, velika lijepa terasa. Autom ste na par minuta od super plaža za djecu. Topla preporuka.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Odgovor na komentar

Postovani gos. Pavao , Hvala Vam puno na preporuci za odmor u nasoj Kuci Dido Ive ! Srdacan pozdrav Vama i prijateljima ! Mirjana

Orešje, Strmec samoborski, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Kolovoz 2021
Prekrasno!

Jedan od najljepših godišnjih odmora proveli smo u kući Dida Ive. Na slikama nam se kuća jako svidjela, a uživo je još ljepša. Vrlo uredna i čista, komforna i bio je užitak boraviti u njoj. Svakako preporučujemo posjetiti uvalu Činta i plažu Suha. Radujemo se ponovnom boravku. Sve preporuke za miran i opušten odmor. Hvala domaćinima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Mirjana Šlosar Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Oglas Kuća za odmor Dido Ive je pregledan 36955 puta od 03.07.2017.