Apartmani Panorama CapoSukošan - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

***Apartmani Panorama Capo nalaze se u mirnom djelu Sukošana. Oko 10 minuta lagane šetnje do centra i plaže , kao i vozilom do Zadra. Smještajne jedinice nalaze se na 2 katu i mogu se koristiti pojedinačno kao 3 odvojena apartmana ili kao cjelokupni kat za 8 osoba , ovisno o terminu. Apartman A2+2 sastoji se od spavaće sobe sa balkonom i toaletom na istoćnoj strani , te na jugozapadnoj strani od kuhinje , dnevnog boravka i velike terase sa predivnim pogledom na mjesto Sukošan , more i otoke. Studio+1 namjenjen je za 3 osobe. Sastoji se od sobe sa 2 ležaja , toaleta , kuhinje i dijelom terase sa pogledom na more i otoke. Treći je manji Studio apartman sa pripadajućim balkonom , namjenjen za dvoje , orijentiran prema zapadu i idealan je za romantične parove. Ako želite miran obiteljski odmor uz rekreaciju u prirodi i na moru ovdje ćete se osjećati zadovoljno. Domaćin Vam je na raspolaganju i dostupan ako zatreba. Dobro nam došli dragi gosti! 🙂

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Smještajna jedinica je na raspolaganju od 13:00 sati na dan dolaska i do 10:00 sati na dan odlaska. Radi garancije i sigurnosti rezervacije termina potrebno je uplatiti akontaciju po dogovoru.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Dragi gosti, dobrodošli ste u naše domaćinstvo. Molimo vas da putujete savjesno. Uplaćenu akontaciju možete otkazati 15 dana prije rezerviranog datuma dolaska, uz 100 % povrat akontacije. Otkažete li unutar 15 dana prije dolaska , akontaciju ćemo zadržati u cijelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 700 m
  • Benzinska crpka: 800 m
  • Autobusni kolodvor: 700 m
  • Zračna luka: 5 km
  • Marina: 1.2 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 9 km
  • Casino: 800 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Organiziramo izlete brodom za naše goste.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Panorama Capo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Molve, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Vrhunski

Odličan ap za vrhunski odmor, ap ima sve što trebate. Sve čisto i uredno potpuno opremljena kuhinja, perilica rublja u kupaonoci, vrtni tuš i roštilj, veliki tv. A pogled sa terase naljepši koji možete dobiti u Sukošanu. Mir i tišna. Domaćini ljubazni uvjek na usluzi, osjećali smo se kao da smo dugo godina gosti a tek smo došli prvu godinu. Hvala Renati i Marinu na svemu. Vraćamo se opet.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala Marko 😊

Drago nam je da vam je boravak kod nas bio vrhunski i da ste uživali u našem Sukošanu. Za takve goste poput Vas imamo samo riječi hvale i zato se radujemo vašem ponovnom dolasku. Potruditi ćemo se da vam boravak kod nas bude još kvalitetniji. Veliki pozdrav !

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Siječanj 1970
Lijep smještaj i ugodan ambijent, osobito pogled na more

Taman sve sto od smještaja trebaš za ugodan boravak na moru, ali više od toga je predivna terasa s koje pogled puca na more i okolne otoke. Divna priroda i mir, baš kao što si većina za odmor priželjkuje. Ljubazni i susretljivi vlasnici, sve u svemu jedno pozitivno i ugodno ljetovanje i boravak u ovom apartmanu.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Odgovor domaćina
Hvala ❤️

Drago nam je da je sve bilo u redu i da ste zadovoljni našim smještajem. Svako dobro Vam želimo. Veliki pozdrav i hvala još jednom.

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2020
Najljepši odmor!

Čak i u vrijeme pandemije domaćini su se pobrinuli da uz nas nije bilo nikog smještenog, imajući na umu zdravlje i sigurnost svojih gostiju, što nas je ugodno iznenadilo. Svaka pohvala i za uredan smještaj, u potpunosti opremljen. Posebno nam se svidjela terasa s predivnim pogledom na more, te ćemo ovaj apartman koji je smješten u mirnom području Sukošana, a s druge strane blizu Zadra i Biograda n/m pamtiti dugo! Hvala!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Odgovor domaćina
Dragi naši !

Hvala vam na ocijeni i divnom komentaru. Drago nam je da je sve bilo o.k. i da ste zadovoljni smještajom. Bili ste nam super gosti i kod nas ste uvijek dobrodošli. Veliki pozdrav i sretno u braku !!

Prikaži sve komentare
Marin Birkić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Panorama Capo je pregledan 68923 puta od 04.05.2017.