Apartmani DenisZadar - Zadar i okolica

cijena od € 30 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Vrlo dobro 4/5
Opis objekta

Apartmani Denis nalaze se na mirnoj lokaciji u predjelu Diklo u Zadru. Okruženi velikim dvorištem sa uređenim zelenim površinama, parkiralištem za goste i grillom. U kući se nalazi 5 apartmana. U prizemlju su dvosobni apartmani AP1 (ID:29198) za 4 osobe sa vanjskim prostorom za sjedenje iza apart. i AP2 (ID:29199) za 5 osoba koji ima natkriveni vanjski prostor sa klupama i stolom pored apartmana, te jednosobni apartman AP3 (ID:29200) za 4 osobe ispred kojeg se nalazi natkriveni stol sa klupama, koji su također za goste tog apartmana. Na 1. katu je AP4 (ID:29201), jednosobni apartman za 4 osobe, a na 2. katu je apartman AP5 (ID:41440) za 3 osobe, oba sa balkonom i pogledom na more. Svi apartmani imaju klima uređaj. Najbliža plaža je udaljena oko 250 metara. Na plaži su šljunak i obluci, a zaštitu od vrućeg ljetnog sunca možete potražiti neposredno uz plažu u hladu borove šumice. Pored plaže se nalaze caffe bar, supermarket, pekarnica, slastičarnica, autobusna postaja...

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Opcija1: korištenje klima uređaja uz nadoplatu od 3€ po danu. Opcija2: korištenje perilice rublja uz nadoplatu od 5€ po pranju (sredstvo za pranje uključeno u cijenu). Boravci kraći od 3 dana su skuplji.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 4 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Benzinska crpka: 1.8 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 2 km
  • Disco klub: 800 m
  • Casino: 1.5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Denis
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2021
Sve pohvale na ugodnom odmoru

Kao tročlana obitelj u apartmanima obitelji Vrkić boravimo već 3. put i imamo samo riječi hvale. Razlozi zadovoljstva su mnogobrojni, apartmani su prostrani i uredni, imaju sve što je čovjeku potrebno za život (hladnjak, zamrzivač, pećnica, TV, klima uređaj, svaka čast za komarnike jer nama puno znače,…), vrlo prihvatljiva cijena, prostran parking i istaknuli bi dobronamjerne i tople vlasnike gospođu Ivku i gospodina Pavla. Na Jadranu nije teško naći ljude koji za loše apartmane traže velike iznose, ovdje ćete za svoje novce dobiti više, riječ gramzljivost ovdje ne postoji. Svaka pohvala na održavanju čistog i urednog dvorišta, rijetko za vidjeti. Vlasnicima želimo zdrav i dug život kako bi u njihove apartmane mogli dugo dolaziti na odmor.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2021
Odličan apartman

Lijep prostran apartman, predivna okućnica i dvorište s odličnim parkingom ,dragi domaćini, poklon kod odlaska

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Novska, Hrvatska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2019
Lijepa kuća i okoliš, dobra plaža

Jedna od rijetkih kuća u Dalmaciji koje imaju puno prostora i zelenila oko i ispred kuće, što daje jedan poseban osjećaj ugode. Apartman i sama kuća je puna svijetla, raspored u njemu i namještaj je dobar u odnosu na cijenu, TV bi mogao biti veći, čime bi se podigla ljestvica \"Best Buy apartman\" Udaljenost do plaže je točno definirana (4-5 minuta pješke), nije gužva u ulici kojom se dolazi do plaže, održavanje te ulice i javnog okoliša gdje sam prolazio od strane komunalnih službi mjesta je katastrofa... neuredno i prljavo. Plaža je uredna iako bi mogla biti i bolja, sve je puno čikova koje nitko ne kupi-čisti. Prijedlog je povećati natkrivenost parkinga i iznajmljivati \"prazne\" garaže koje su u posjedu, opcionalno uvesti mikrovalnu i perilicu rublja.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Pavao Vrkić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Više o domaćinu

. .

Oglas Apartmani Denis je pregledan 121215 puta od 09.04.2014.