Apartmani Sea View Sveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner i gorje

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sveti Juraj (Jurjevo) i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Apartmani Sea view su smješteni u mirnom zaseoku Zakosa. Nalaze se između Senja i Svetog Jurja na uzvišenom položaju koji omogućava savršen pogled na more i okolne otoke. Svaki apartman (4 1) ima dvije spavaće sobe sa bračnim krevetima, kupaonicu (tuš, wc) te potpuno opremljenu kuhinju. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak su otvorenog koncepta. U dnevnom boravku se nalazi kauč na izvlačenje! Apartman 4 2 veličine je 130 m2, sa dvije spavaće sobe, 2 kupaonice, walk in garderobama. Gostima ovog apartmana osigurano je parkirno mjesto u dvorištu, ograđeno sunčalište uz bazen te veliko dvorište. Svi apartmani imaju natkrivenu terasu sa sjedećom garniturom te svi imaju pogled na more i bazen. Bazen koji je na raspolaganju svim gostima veličine je 64 m2, gosti također mogu koristiti naše ležaljke i suncobran ( 2 ležaljke i 1 suncobran po svakom app)

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju! Akontacija iznosi 30% od ukupne cijene smještaja. Rezervaciju je moguće otkazati 60 dana prije predviđenog dana dolaska, za sve otkaze nakon tog roka akontacija se zadržava u potpunosti. Za boravke od 14 dana i više odobravamo10% popusta. Check in: 15:30-21:00 Check out: 08:00- 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Centar: 3 km
  • Restoran: 3 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Klima je uključena u cijenu apartmana, ali molimo goste da kada klima uređaj radi da svi prozori i vrata budu zatvoreni također da se prilikom izlaska iz apartmana uređaj gasi! Bazen je na raspolaganju svim gostima, veličine 64 m2. Gosti također mogu koristiti naše ležaljke i suncobran ( 2 ležaljke i 1 suncobran po apartmanu).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Sea View
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Mariazell, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2019
Idealno za djecu

Bila sam ovdje s obitelji, uključujući moje 2 djece (4 i 8 godina), bilo je savršeno! Bez stresa, jutra uz bazen, popodne na plaži! Apartmani prostrani, čisti i dobro opremljeni! Ostali smo 15 dana, a sljedeće godine se vraćamo u srpnju za 18 dana! Ne mogu čekati !!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Sea View , Lipanj 2019
Prekrasan pogled, osvježenje u bazenu i izuzetno prijateljski vlasnici. Svi super!

Izuzetno lijep stan, s prekrasnim pogledom na more. I super bazen, koji pruža noćno osvjetljenje za izvanrednu atmosferu na terasi. Vlasnici su nam ponudili privatnu konobu koju smo jednostavno pripremili za večeru, a kasnije i za njih. Super - vratit ćemo se.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Augsburg, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Sea View , Kolovoz 2018
Super odmor

Apartman je vrlo čist i lijepo uređen! Pogled iz apartmana je prekrasan, a bazen je velik i vrlo čist! Vraćamo se u ovaj apartman već 5 godina! Domaćica Mirna pružit će vam sve potrebne informacije i uvijek će vam rado pomoći!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala vam

Hvala Vico, uvijek ste dobrodošli!

Mirna Prpić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Ja sam majka dvojice dječaka, koja živi i radi u Senju sa suprugom Marinom. Iznajmljivanjem se bavimo preko 10 godina, i uživamo u tom poslu. Volimo upoznavati nove ljude i jedini cilj nam je da Vaš godišnji bude nezaboravan.

Oglas Apartmani Sea View je pregledan 15864 puta od 14.06.2019.